Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Selectie Photo Festival Leiden bekend

Het International Photo Festival Leiden presenteert met trots de namen van de 15 geselecteerde talentvolle fotografen die tijdens het fotofestival van 9 – 17 mei 2020 hun werk zullen tonen aan het grote publiek in een openluchttentoonstelling te Leiden. De selectie geeft een mooi beeld van het talent van deze aanstormende fotografen, afkomstig uit onder andere Nederland, België, Zweden en Duitsland. Alle genres zijn vertegenwoordigd: van documentair tot portret, van landschap tot macrofotografie.

© Julian Pache

 

 1. Kristel ter Beek – VOID
 2. Jesper Boot – Power
 3. Erik van Cuyk – Rijnwijk
 4. David de Haan – The music venues / The rehearsal spaces
 5. Elena Herlfrecht – Plexus
 6. Pascale Hustings – Changeling
 7. Tahné Kleijn – Soo d’oude songen, soo pypen de jonge
 8. Xenia Klein –  Longing for Lost Love
 9. Laura Koolen – Perfection
 10. Yael Laroes – Dense
 11. Julian Pache – Human(s and )landscapes
 12. Sebastian Steveniers –  Live free
 13. Hristina Tasheva – Encyclopedia of Pain
 14. Roosje Verschoor – Bending Benchmarks
 15. Doro Zinn – Future Kids

 

De vijfde editie van het International Photo Festival Leiden (IPFL) vindt plaats van 9 tot en met 17 mei 2020. Tien dagen lang staat het Cultuurkwartier Leiden in het teken van fotografie, met als kloppend hart de Lammermarkt. Naast de gratis binnen- en buitententoonstellingen biedt het festival een veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig publieksprogramma.

 

Meer info: www.photofestivalleiden.com