Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Rolleiflex 4K Cage

Camerafabrikant Rollei lanceert vandaag de Rolleiflex 4K Cage en herintroduceert hiermee het iconische Rolleiflex merk. De nieuwe camera cage is speciaal ontworpen om complexe video-opnames succesvol vast te leggen en biedt vele mogelijkheden voor het bevestigen van accessoires, waaronder belichting en microfoons. De Rolleiflex 4K Cage is geschikt voor verschillende geselecteerde cameramodellen en valt als eerste product sinds lange tijd onder het authentieke merk Rolleiflex.
rollei-02
De nieuwe camerabehuizing is dankzij de vele accessoire mogelijkheden uiterst veelzijdig. Extra componenten kunnen door middel van een tal aan 1/4-inch schroefdraden eenvoudig worden toegevoegd. Op deze manier kunnen gebruikers het gehele camerasysteem aaneengesloten en comfortabel bedienen. De Rolleiflex 4K Cage beschikt daarnaast over een aluminium bevestigingsplaat, waar koolstofvezel buizen van 15mm dik en 220mm lang onder bevestigd zijn. Op de buizen kan onder andere eenvoudig een follow focus of zonneklep gemonteerd worden. Dankzij een 1/4-inch en 3/8-inch schroefdraad aan de onderkant van het model, kan de Rolleiflex 4K Cage ook op een statief worden geplaatst.
Overige functionaliteiten
· De Rolleiflex 4K Cage is geschikt voor Sony Alpha A7/A7S/A7II/A7R, Panasonic GH4/GH3 en Blackmagic Design Pocket Cinema Camera (BMPCC)
· De verstelbare handgreep biedt extra flexibiliteit voor opnames vanuit lastige hoeken, zoals shots vanaf de grond
· Het model heeft een gewicht van 1230 gram
· Het binnenframe van de behuizing is 135-155mm breed en 135mm hoog