terug

Reuters’ foto- en videobibliotheek in Adobe Stock

adobestockvideo-590x334

Adobe en Reuters zijn een samenwerking aangegaan. Video’s en foto’s van Reuters worden toegevoegd aan de redactionele sectie van Adobe Stock. De samenwerking stelt klanten van Adobe in staat om de foto- en videocollectie van Reuters te bekijken in Adobe Stock en deze te gebruiken binnen andere Adobe toepassingen.

De integratie betreft Reuters fotocontent uit de VS van nieuws, sport- en entertainmentevenementen met duizenden afbeeldingen die dagelijks worden geplaatst. Ook worden twaalf miljoen afbeeldingen uit het archief beschikbaar. Reuters maakt videocontent van alle grote evenementen wereldwijd. Deze video’s worden ontsloten, evenals een archiefbibliotheek met historische nieuwsbeelden bestaande uit meer dan een miljoen nieuwsclips. De integratie van het materiaal van Reuters in Adobe Stock vindt in de eerste helft van 2017 plaats.

Direct bewerken

Adobe Stock is een service die ontwerpers en bedrijven toegang geeft tot 55 miljoen beheerde en royaltyvrije foto’s, video’s, illustraties, vectorafbeeldingen, 3D-middelen en sjablonen van hoge kwaliteit voor het gebruik in al hun creatieve projecten. De service Adobe Stock is geïntegreerd in Adobe desktop-apps, zoals Photoshop CC, Illustrator CC en InDesign CC. Zo kunnen klanten door middelen bladeren en deze toevoegen aan Creative Cloud Libraries. Daarna kunnen de afbeeldingen direct worden gebruikt of bewerkt binnen  Adobe programma’s op computer en/of mobiele apparaten.


Bekijk ook dit item