terug

Profoto lanceert vernieuwde OCF Beauty Dish

101220-OCF-Beauty-Dish-White-2'-001De OCF Beauty Dish is een opvouwbare en een meer draagbare versie van de klassieke Profoto Softlight Reflector.

Het belangrijkste verschil met de vorige Beauty Dish is dat het nieuwe model gemaakt is van stof in plaats van metaal. Daardoor is deze op te vouwen en in een draagtas te doen.

Het nieuwe design zorgt ervoor dat de OCF Beauty Dish eenvoudig in elkaar te zetten is en dat de baleinen gemakkelijk in de speedring te monteren zijn. De hele set weegt slechts 0,48 kg en heeft gemonteerd een diameter van 56 cm.

ProfotoOCF-BDThe OCF Beauty Dish is verkrijgbaar in witte en zilveren versie en wordt geleverd met deflector plate, optionele diffuser en draagtas.

Als onderdeel van het Profoto Off-Camera Flash system kan de OCF Beauty Dish gebruikt worden met de B1 en B2 Off Camera Flashes en de nieuwe OCF Gels. Vanwege hitte problemen kan de Beauty Dish niet gebruikt worden met andere Profoto flitsers.

101220-OCF-Beauty-Dish-White-2'-carrying-bagDe OCF Beauty Dish is direct beschikbaar voor €160. De OCF Speedring wordt apart verkocht. De OCF Beauty Dish is ook inbegrepen in een speciale aanbieding van Profoto; wie voor 7 juni een B1 of B2 Off-Camera Flash kit koopt krijgt de witte OCF Beauty Dish en een OCF speedring gratis


Bekijk ook dit item