Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Prachtige hyperlapse video’s een nieuwe trend

De laatste jaren heeft timelapse veel populariteit verkregen, mede omdat de techniek met digitale fotografie en tal van software programma’s veel eenvoudiger is gemaakt. Sinds enige tijd is hyperlapse een trend online. Hyperlapse is in het kort het versneld afspelen van een Timelapse. Het wordt bijvoorbeeld veel gebruikt om een indruk te geven van een evenement dat een dag duurt maar door de versnelling kan je het zien in enkele minuten.

Fotograaf Rob Whitworth toont in zijn hyperlapse – Dubai FlowMotion – wat je ook met deze techniek kunt realiseren. In de indrukwekkende filmmontage vlieg je door de stad Dubai, de luchthaven, hotels en ga je zelfs 828 meter vertikaal door de Burj Khalifa. De hyperlapse is gemaakt met een Nikon, Canon, Red en natuurlijk GoPro camera. De planning en opnames duurden 2 weken waarna de immense taak van de montage begon. Het resultaat is een indrukwekkende impressie van een stad en van de hyperlapse techniek.
Lees meer over timelapse maken hier..
Bekijk meer werk van de fotograaf hier…