Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Pixum Postcard App

Ondanks WhatsApp e.d. blijft een traditioneel kaartje toch de leukste manier om de groeten te doen op vakantie. Een origineel ansichtkaartje is echter meestal moeilijk te vinden, en dan hebben we het nog niet eens over het zoeken naar postzegels en brievenbussen in een vreemd land. Dat kan makkelijker en persoonlijker: met de Pixum Postcard App verstuur je direct vanaf je smartphone een kaartje, met jouw eigen foto!

Pixum_Postcard_App

Je kunt met de Pixum Postcard App meerdere foto’s selecteren om daarmee een collagekaart te maken. Daarbij kun je niet alleen de voorkant, maar ook de achterkant bedrukken met foto’s, tekst en zelfs handschrift! Zelfs voor de postzegel kun je een eigen foto gebruiken.

Jouw kaartje wordt hier in Europa gedrukt en verstuurd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over reusachtige verzendtijden vanuit verre landen. De app werkt overal ter wereld, zolang je maar een internetverbinding hebt! Voor een klassiek 10×15cm kaartje betaal je maar € 2,59, inclusief verzendkosten, en voor slechts € 3,19 verstuur je de bredere 10×21cm kaart. Leuke selfie gemaakt op het strand of onderweg? Tegenwoordig heb je bijna overal Wi-Fi, dus pak ergens een hotspot, kies je leukste foto’s en verstuur ze direct vanuit je hotelkamer, terrasstoel of tent naar het thuisfront! De Pixum Postcard App is gratis verkrijgbaar in de App Store en de Google Play Store.

Een paar highlights:

  • Eigen foto als postzegel
  • Handschrift-/Tekenfunctie
  • Foto’s op voor- en achterkant
  • Mogelijkheid voor toevoegen van video dmv QR-code
Tags: Pixum