Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Pitch je fotoproject op De Donkere Kamer #23

Voor De Donkere Kamer #23 op maandagavond 9 maart 2015 zijn wij weer op zoek naar fotografen die hun project in drie minuten willen pitchen.

Deadline om je aan te melden is 2 maart.

De Donkere Kamer zoekt weer drie fotografen die hun project op maandag 9 maart  2015 in drie minuten willen pitchen tijdens DDK#23. Het publiek bepaalt hoe het entreegeld van de avond wordt verdeeld over de drie projecten.
Crowdfunding is een populair onderwerp in de fotografie: de gezamenlijke financiering van een project door een netwerk van geïnteresseerden. Met ‘Pitch je fotoproject’ stelt De Donkere Kamer drie fotografen in staat hun droomprojecten gefinancierd te krijgen door ‘de crowd’. De ca. 300 bezoekers van het programma betalen €7,- entree en bepalen hoe de opbrengst van de avond verdeeld wordt over de drie fotografen. FotoLabKiekie en Drukkerij Van Gorcum hebben leuke aanbiedingen voor de pitchende fotografen.
Dus: kan je een financiële bijdrage voor de start van je fotoproject goed gebruiken? Wil je een fotoboek maken maar heb je nog niet genoeg geld? Heb je geld nodig voor prints voor een nieuwe expositie? En vooral: heb jij een goed verhaal waarmee je het publiek in drie minuten denkt te kunnen overtuigen van je plannen? Stuur dan uiterlijk maandag 2 maart 2015 een mail met motivatie (waar heb je het geld voor nodig), projectplan (max. 1 A4), een recente cv en portfolio (max. 10 foto’s), dit alles in een enkele pdf van niet meer dan 8 MB naar: pitchjefotoproject@dupho.nl en wie weet mag jij maandagavond 9 maart 2015 je project komen presenteren!
Belangrijk!: Aanmeldingen die niet als een enkele pdf worden aangeleverd nemen wij niet mee in de selectie.

Karianne Bueno pitcht haar project bij de 16e Donkere Kamer. © Foto: Bas de Meijer
Karianne Bueno pitcht haar project bij de 16e Donkere Kamer. © Foto: Bas de Meijer