Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Inzenden Photo Festival Leiden

alexander-krack-german-spa-towns
alexander-krack-german-spa-towns

De laatste dagen zijn aangebroken dat recent afgestudeerde fotografen hun werk kunnen inzenden voor de vierde editie van het International Photo Festival LeidenDe aanmelding sluit op woensdag 31 mei 2017, stipt om middernacht!

 
Aanmelden kan via bit.ly/IPFL-apply-now.
 
Het International Photo Festival Leiden (IPFL) biedt een podium aan nieuw Europees fototalent, in de eerste fase van hun carrière als professionele fotograaf. Studenten die in de afgelopen vijf jaar zijn afgestudeerd (BA en/of MA) aan een academie of fotografiegerelateerde opleiding kunnen zich inschrijven.
Een onafhankelijke internationale vakjury (met als voorzitter Wim van Sinderen, senior curator van het Fotomuseum Den Haag) beoordeelt de inzendingen en selecteert 20 fotografen. Uit die 20 wordt tevens één winnaar gekozen, die een geldprijs van € 1.000 ontvangt.
 

De geselecteerde fotografen krijgen de volgende publiciteit:

– een openluchttentoonstelling van 4 foto’s op groot formaat in de Leidse binnenstad;

– een binnententoonstelling met vertoning van hun werk op een groot digitaal scherm;

– ruime publiciteit in nationale en internationale pers;

– vermelding in de expositiegids;

– het werk van de 20 geselecteerde fotografen wordt vertoond op twee belangrijke buitenlandse festivals, namelijk Photoville (Brooklyn, NY) en HeadOn (Sidney, Australië).

Het IPFL wordt om het jaar georganiseerd. Naast een gratis toegankelijke openluchttentoonstelling is er een hoogwaardig randprogramma met o.a. workshops, lezingen en portfolioreviews, waar zowel de fotoliefhebber als de professionele fotograaf aan deel kan nemen. 

Meer informatie

W: www.photofestivalleiden.com

E: info@photofestivalleiden.com

 


Bekijk ook dit item