terug

Phase One Feature Update #3

phaseone-feature3-heroPhase One heeft een nieuwe firmware update met verbeteringen voor de IQ3 en het XF camera systeem, waaronder de eerste elektronische sluiter voor een middenformaat camera.

De nieuwe update bevat een complete elektronische sluiter intergratie voor de IQ3 100MP op het XF camera systeem, of op een technische camera. De nieuwe rollende sluiter technologie heeft een sluitertijd tot 1/4000e seconde en werkt dus zonder bewegende delen. Hierdoor werken functies zoals Time-lapse en Focus Stacking sneller en stiller.

Andere belangrijke nieuwe toevoegingen hebben betrekking op het studio werk. Profoto Air is nu rechtstreeks ingebouwd in het XF Camera Systeem, waardoor nu met TTL metering gewerkt kan worden. Met de nieuwe Flash Analysis Tool kan, met een simpele visuele representatie, het flitslicht worden geanalyseerd, zoals de duur, het vermogen en de synchronisatie.

Los van de update, heeft Phase One ook een nieuwe V-Grip, een verticale greep, die extra functionaliteit naar het XF Camera Systeem brengt.

Kijk voor meer informatie over Phase One Feature Update #3 op de website van Phase One.


Bekijk ook deze items