Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Pf zoekt debutanten voor publicatie in Pf #2 2021

Pf Fotografie Magazine gaat in de rubriek HET DEBUUT foto’s plaatsen van (uitsluitend) abonnees van Pf. Voor deze rubriek zoekt Pf fotoprojecten die nog niet eerder gepubliceerd zijn. Het gaat om een serie samenhangende foto’s die samen over eenzelfde onderwerp gaan of eenzelfde thematiek behandelen. Volg de aanwijzingen nauwkeurig op.

© Jennifer Drabbe, today is my new favourite day. Een foto uit de serie die in Pf #1 in deze rubriek Is geplaatst.

 

Studenten aan academies of fotoscholen of net afgestudeerden mogen meedoen maar uiteraard ook autodidacten en amateurfotografen die een serieuze serie foto’s hebben gemaakt. Het staat open voor alle leeftijden, dus niet alleen voor jong talent. Bij de foto’s moet ook een korte projectomschrijving in goed Nederlands worden ingezonden en een korte informatie over de inzender.

Pf maakt uit de inzendingen een selectie. De geselecteerde fotograaf krijgt een publicatie van een selectie van zijn inzending over twee pagina’s. De projectomschrijving wordt erbij gepubliceerd. Geef je project een titel als het dat nog niet heeft. De redactie houdt zich het echt toe om zelf een selectie van de serie te maken voor publicatie. Het onderwerp van de foto’s is geheel vrij.

Stuur een fotoserie in van minimaal 3 en maximaal 6 foto’s. Voeg daarbij de projectomschrijving naar redactie@pf.nl

Inzending staat open voor alle abonnees van Pf. Voor het eerste nummer van 2021 is de inzending nu gestart. Deze eindigt op vrijdag 12 maart 2021.

Voorwaarden Inzending: volg de regels nauwgezet. Bij de eerste oproep voor Pf #1 bleek dat velen zich niet hielden aan de aanwijzingen. Zij moesten daarom helaas worden gediskwalificeerd. 

 • Stuur een mail met een coherente serie van 3-6 foto’s naar: redactie@pf.nl
 • Zet in de titel van de mail uitsluitend de woorden: DEBUUT PF2, zonder deze titel van de mail komt het niet aan.
 • Zet geen logo in de foto’s.
 • Alleen Jpg bestanden sturen. Geen tiff. Geen Wetransfer. Wij gaan geen foto’s downloaden of op links klikken. Alles moet in de mail staan.
 • De foto’s moeten aangeleverd worden in Adobe RGB.
 • Door in te sturen geef je Pf het recht de foto’s te publiceren. Jij houdt ook altijd de copyrights.
 • De foto moet ongeveer 2000-3000 pixels lang of breed zijn. Te kleine foto’s worden kunnen niet geplaatst worden.
 • DE TITEL VAN DE FOTO = NAAMFOTOGRAAF-SERIE-nummer, dus: JanFotograaf-Fotoserie-01
 • Deadline van inzending voor Pf #1 is 12 maart Om 18.00.
 • Voeg de projectbeschrijving toe in Word of Pages. Teksten in de mail worden niet in behandeling genomen. De projectomschrijving moet in goed Nederlands zijn. De kwaliteit van de tekst doet mee in de uiteindelijke beoordeling van publicatie. Geef ook de titel van het project aan. (Zet dus geen losse tekst in de mail). De omschrijving moet tussen de 100 en 200 woorden zijn. Voeg erbij een korte tekst (50 woorden) info over de inzender, de bio van de fotograaf, met alleen waar gestudeerd en geboortejaar en eventueel exposities en boeken, in de 3e persoon geschreven, met vermelding van de website. Houd je hier goed aan en let op het Nederlands. Wij kregen veel slecht geschreven stukken binnen die daarom buiten de boot vielen.
 • Pf gaat niet corresponderen over alle inzendingen. De geselecteerde fotograaf krijgt vanzelf bericht.

Veel succes!