terug

Pf staat op de Professional Imaging Beurs

Aanstaande weekend zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 maart staat de Pf met een stand op de zeer goed bezochte Professional Imaging Beurs in Nijkerk. Wie op de PI beurs langskomt kan genieten van een aantal voordeelacties.

De Professionele Fotografie staat op de stand nummer 3.61, dus in Hal 3, tegenover de stand van Panasonic en naast de stand van Fotoflits, en dat is allemaal vlakbij de hoofdingang van de Beurs. Als je bij de hoofdingang naar links gaat zie je meteen onze stand.

Op de PI beurs zal hoofdredacteur Ton Hendriks live met enkele bijzondere fotografen een boeiend gesprek houden. Houd het programma in de gaten.

Zaterdag 24 maart

14.00 Dolph Kessler

Zondag 25 maart

14.00 Goos van der Veen
15.00 Eddo Hartman

Maandag 26

14.00 Sacha de Boer
15.00 Jan Banning

Tevens zal er op onze stand video’s worden afgedraaid van interviews die Ton Hendriks had met de fotografen Jan Banning, Eddo Hartman en de Amerikaanse kunstenaar-fotograaf Andres Serrano. De video’s zijn gemaakt door Merel Huisink.

Ook is er een Polaroid/Photoflyer actie. Deel je de foto met #pfmagazine op Instagram dan maakt de deler van de post kans op een gratis jaarabonnement Pf.

De Pf heeft een aantrekkelijk actie voor fotografen die nog geen abonnee zijn.

2 nummer + 1 gratis voor € 19,90 (ex 6 % btw)
5 nummer + 3 gratis voor € 49,75 (ex 6% btw)

En als je bij de eerste aanmelders bent hebben wij een fototas klaar staan. De eerste abonnees van 8 nummers krijgen een gratis fototas op de Beurs. Dat doen we elke dag opnieuw.

En trouwens: ben je student dan krijg je altijd 50% korting op een Pf jaarabonnement! Fotografen die lid zijn van een vakbond zoals de Dupho krijgen ook extra korting. Zij betalen € 59 per jaar. Dus het loont altijd de moeite om even langs te komen.

Wil je jouw foto’s afdrukken dan hebben wij een mooie kortingsactie met Gallery Color. Als je op de website van Gallery Color afdrukken bestelt, kun je de code PF2018 invullen, waardoor je 20% korting krijgt: https://www.gallerycolor.nl/.

We hebben extra exemplaren van Pf nummer 2 laten drukken, met interviews van Harry Gruyaert, Gemmy Woud-Binnendijk, (die ook op de beurs zal spreken), Marjolein Blom en World Press genomineerde Ivor Prickett. Bij onze stand kun je een gratis exemplaar van nummer 2 afhalen. Dus kom langs.

Tot ziens op de Professional Imaging Beurs: https://www.professionalimaging.nl/