Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

OYPO door RTL7 ‘De Succesfactor’ uitgeroepen tot beste fotomarktplaats

oypologoDe nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award heeft OYPO uitgeroepen tot branchewinnaar in de Schoolfotografiebranche. Als branchewinnaar dingt OYPO mee naar de Nationale Business Succes Award van 2015 die eind dit jaar in het televisieprogramma De Succesfactor wordt uitgereikt.
De nominatiecommissie zegt het volgende: Met OYPO hebben fotografen alle tools in handen om foto’s efficiënt te verkopen. De fotograaf plaatst foto’s in zijn fotowinkel op internet en zij verzorgen op professionele wijze de volledige afhandeling van de nabestellingen. Gemak, kwaliteit en persoonlijke service staan bij OYPO voorop. Fotografen kunnen direct aan de slag, zonder software te installeren. Fotografen kiezen zelf de verkoopprijs van fotoproducten en/of downloads. Zo bepaalt de fotograaf zelf hoeveel hij verdient bij het verkopen van zijn foto’s. Vanwege het innovatieve karakter, het onderscheidend vermogen, de succesvolle groei en de grote populariteit nomineert de nominatiecommissie OYPO  voor de Nationale Business Succes Award 2015.
Inspelen op marktontwikkelingen
Door goed naar fotografen te luisteren groeide OYPO in korte tijd uit tot een uitgebreide en flexibele dienst voor schoolfotografen, sportfotografen, evenementfotografen en portretfotografen. De dienst is gespecialiseerd in het ondersteunen van schoolfotografen, wat een vak apart is. Schoolfotograaf hebben niet slechts vijf, maar honderden klanten per week. Slim en efficiënt werken is in deze dynamische markt belangrijker dan ooit. Met OYPO verwerken fotografen eenvoudig en razendsnel grote hoeveelheden leerlingen. Door de workflow te optimaliseren besparen fotografen kostbare tijd en zijn de foto’s in korte tijd online beschikbaar voor klanten.

Kwaliteit en persoonlijke service
De verwachtingen van consumenten zijn hoger dan ooit. Behalve mooie foto’s, rekenen klanten op betaalgemak, snelle levering en een adequate klantenservice. Doordat OYPO verantwoordelijk is voor alle stappen van de bestelketen, hebben ze maximale grip op de kwaliteit die noodzakelijk is om klanten een goed gevoel te geven over hun aankoop. Daarnaast staat het ondersteunen van fotografen en hun klanten met stip op nummer één. Of het nu gaat om het supportteam, productontwikkeling, administratie of systeembeheer: de servicegerichte houding is bij alle medewerkers diep geworteld.
OYPO in de krant, op radio en TV!
Op zondag 8 februari (komende zondag) om 13:00 uur zoomt het televisieprogramma De Succesfactor op RTL7 in op de succesfactoren van OYPO. Welke factoren zijn bepalend bij de snelle groei van dit bedrijf? In dit programma komende de mensen achter OYPO aan het woord. De Succesfactor is een informatief programma dat andere ondernemers inspireert hun onderneming verder te ontwikkelen en te succesvol groeien.

Op 7 januari wijdt het Financieel Dagblad een pagina aan de branchewinnaars van de Succes Awards. Daarnaast zal OYPO op 6 en 7 februari vanwege de nominatie voor de Succes Award 2015 op BNR Nieuwsradio te horen zijn.
De TV-uitzending De Succesfactor wordt op zaterdag 14 februari op RTP 7 herhaald.