terug

Olympus SH-2 de klassiek gestijlde compact camera.

Belangrijkste kenmerken: 
> Stijlvol en compact design, voorzien van een robuuste, aluminium-legering body, metalen afwerking en een synthetisch lederen grip
> Krachtige 5-assige beeldstabilisatie voor haarscherpe beelden bij hoge zoom en weinig licht
> 24 x optische super-telezoom objectief (25-600mm***)
> Nightscape Mode met unieke Live Composite modus voor verbluffende nacht-opnames.
> Geavanceerde Movie Mode incl. high speed en time-lapse movie
> Wi-Fi functionaliteit voor bediening op afstand en het delen van foto’s via een smartphone
> 3.0” 460k pixels touch-screen

Ontworpen voor dagelijks gebruik

De Stylus SH-2 ziet er niet zomaar stijlvol uit; het heeft een duidelijke functie. Voor iedereen die een balans probeert te vinden in het dagelijkse, hectische leven, is multitasking het toverwoord. Een smartphone kan weliswaar een hulpmiddel zijn, maar het zal nooit die kwaliteit foto’s en films geven die met een Olympus SH-2 eenvoudig gerealiseerd kunnen worden.
Een losse camera ligt dus voor de hand om te kunnen doen wat een smartphone niet kan. Bent u op zoek naar een compacte camera, die licht van gewicht is en fantastische looks heeft om te allen tijde mee te dragen? Hier is de Stylus SH-2. De metalen behuizing is zowel robuust als aansprekend en haar 24 x optische zoomobjectief verdwijnt moeiteloos onder het oppervlak, waardoor de camera makkelijk mee kan in een jaszak of tas. En wat zeker niet vergeten mag worden is dat deze camera zo lekker in de hand ligt, waardoor het nog leuker en fijner is hem te gebruiken. U zult daarom nog meer onvergetelijke momenten vast kunnen leggen.
ID: 17355
Optische 5-assige beeldstabilisatie 
Een voorbeeld is dat meerdere compactcamera’s tegenwoordig voorzien zijn van krachtige zoommogelijkheden om schitterende close-ups van mensen of dieren te maken. Maar alleen Olympus biedt met haar unieke 5-assige beeldstabilisatie de mogelijkheid om daadwerkelijk onbewogen foto’s te nemen, in alle omstandigheden, vanuit de hand, zelfs bij weinig licht.
Nightscape Mode 
De Stylus SH-2 is ook in staat om ‘s avonds en ‘s nachts prachtige lichteffecten vast te leggen. Hierbij kunt u denken aan vuurwerk of portretten van uw vrienden voor een verlichte carousel. Nightscape Mode zet automatisch uw flitser uit, die in sommige gevallen de sfeer en ambiance in een foto kan verpesten. Dankzij de Nightscape Mode kan de camera tevens in het donker nog steeds goed focussen. De Live Composite instelling maakt het zelfs mogelijk om beweging van heldere onderwerpen vast te leggen, zonder dat er overbelichting door andere elementen in de foto kan onstaan. Hierbij valt te denken aan het fotograferen van sterrenbanen of light painting. Met de vijf verschillende modi binnen de Nightscape Mode worden foto’s en video’s nog verbluffender.
Advanced Movie Mode 
Ook het filmen is een welgeziene mogelijkheid op camera’s en de SH-2 biedt ook hierin tal van mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld snel bewegende scenes vastleggen in High Speed Movie Mode en deze vervolgens in super-slow motion weergeven om de acties van moment tot moment te volgen. U kunt zelfs een live opname streamen naar een Full HD televisie.
ID: 17345
Aanbevolen: 
> Originele lederen body jacket CSCH-120. Voorzien van een luxueuze en modieuze uitstraling. Het geeft tevens de camera extra grip. Exclusief voor de Stylus SH-2
> Premium lederen camera tas – voor een stijlvolle en comfortabele manier om uw SH-2 bij u te dragen
> Originele lederen hand strap CSS-S110LS – voor een elegante uitstraling.
Productspecificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.Kijk voor de meest recente specificaties op de Olympus website: http://www.olympus.nl.
Ga voor een volledig overzicht van alle SH-2 functies en accessoires naar de Olympus Stylus website.
ID: 17356