terug

Nikon D750 service

Voor gebruikers van de Nikon D750 die zich zorgen maken over of last hebben van een vreemde vorm van overstraling bij extreem tegenlicht is er een verklaring van Nikon waarin een kosteloze service om het probleem te verhelpen wordt aangeboden. Eind januari zal de servicedienst weten wat de oorzaak precies is en hoe het opgelost kan worden.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het bericht van Nikon:
“Aan de gebruikers van de Nikon D750 digitale SLR-camera (update 09-01-2015)
Op 29 december 2014 hebben we aangekondigd dat we maatregelen onderzoeken om een door sommige gebruikers gemeld probleem op te lossen. Dit doet zich namelijk voor wanneer scènes worden gefotografeerd met een erg felle lichtbron zoals de zon of een verlichting met een hoge intensiteit dicht bij de bovenrand van het beeld. Er komen dan soms lichtvlekken met een onnatuurlijke vorm voor in beelden die met de D750 digitale SLR-camera zijn vastgelegd.Nikon controleert en repareert lichtafschermingscomponenten en past zonder kosten voor gebruikers de positie van de AF-sensor aan om deze onnatuurlijk gevormde lichtvlekken te verminderen. We zijn van plan deze service eind januari te starten. We maken verdere details inclusief instructies voor het aanvragen van service bekend nadat deze zijn bepaald.Voor vragen over deze kwestie kunt u contact opnemen met het klantenondersteuningscentrum van Nikon.
Onze oprechte excuses voor de eventuele bezorgdheid en/of het eventuele ongemak dat dit probleem heeft veroorzaakt en vragen u om uw voortdurend geduld en begrip.
Nogmaals bedankt dat u voor al uw behoeften op fotografisch gebied voor Nikon hebt gekozen.”