Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuwe WD My Cloud NAS systemen

WD lanceert vier nieuwe My Cloud NAS-systemen

Nieuwe My Cloud Expert Series en My Cloud Business Series zijn speciaal ontworpen voor creatieve professionals, prosumers en voor het MKB.
My-Cloud-01
De nieuwe NAS-systemen van WD zijn alledrie in twee versies, namelijk voor twee of voor vier drives beschikbaar. De twee nieuwe NAS-systemen uit de Expert Serie worden aangedreven door de nieuwste versie van de dual-core Marvell ARMADA™ processors. Deze processoren van topkwaliteit bieden een maximale lees- en schrijfsnelheid voor gelijktijdige, high-performance HD media streaming, inclusief maximaal 24 TB aan opslagcapaciteit1.
De nieuwe My Cloud Business Serie wordt aangedreven door Intel Atom™ dual-core processoren met maximaal 24 TB aan opslagcapaciteit en daarbij draait de My Cloud Business Series op de op Linux gebaseerde WD My Cloud besturingssoftware.

My Cloud Expert Series

De nieuwe My Cloud Expert Serie spelen in op de behoefte van creatieven aan steeds meer opslagcapaciteit en bevat de nieuwste en snelste dual-core Marvell ARMADA 385 en 388 processors voor hoogwaardige media streaming. De NAS-systemen bieden tot 24 TB aan opslagruimte, inclusief de mogelijkheid om bestanden veilig op te slaan en toegankelijk te houden vanaf elke locatie. Dankzij de robuuste oplossing voor data management en beveiliging kunnen klanten zelf hun voorkeursinstellingen bepalen voor het beheren, delen en beschermen van hun belangrijkste films, foto’s, muziek en digitale bestanden. De meegeleverde WD Red-schijven kunnen, afhankelijk van het model, worden geconfigureerd tot verschillende RAID-opties. Klanten kunnen de My Cloud Expert Serie gebruiken om al hun computers, laptops en desktops centraal te beheren en te back-uppen met behulp van WD SmartWare Pro-software en de Apple Time Machine back-up software voor respectievelijk pc-gebruikers en Mac-gebruikers.
My-Cloud-02