Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuw: Xeen video-objectieven

Transcontinenta introduceert vandaag een nieuw merk met geheel nieuw ontworpen video-cinema objectieven onder de naam XEEN.
50mm - 5

XEEN video-objectieven

De XEEN serie bestaat uit een 24 mm T1.5, een 50 mm T1.5 en een 85 mm T1.5. De objectieven bieden een uitstekende beeldkwaliteit met een hoog oplossend vermogen geschikt voor hoge resolutie videoproductie, en een groot T1.5 diafragma. Drie additionele objectieven zullen volgend jaar worden aangekondigd, om de lijn van professionele cinema objectieven te voltooien. Het merk XEEN is vernoemd naar ‘scene’ en ‘zien’ met ‘∞, x’ als de eerste letter van het merk en staat voor een ‘oneindigheid’ aan mogelijkheden.
De XEEN objectieven zullen leverbaar zijn met een 24, 50 en 85 mm brandpuntsafstand. Met een Super 35 sensor bieden die de beeldhoek van resp. een 35 mm, 75 mm en 155 mm, deze brandpuntsafstanden worden gewoonlijk gebruikt in een verscheidenheid van film- en videoproducties. De duurzame metalen body beschermd bij intensief gebruik en de uniforme lengte en diameter zorgen voor een snel en eenvoudig gebruik in een Matt Box.
Het belangrijkste kenmerk van de XEEN objectieven is de uitstekende resolutie, geschikt voor hoge resolutie videoproducties. Het merk XEEN wordt gelanceerd door Samyang, al jarenlang gespecialiseerd in professionele cine objectieven. Deze nieuwe XEEN objectieven zijn ontworpen met Samyang ‘know-how’ en hebben een extra hoog oplossend vermogen voor ultra-high definition videoproducties. Daarnaast zijn de XEEN objectieven voorzien van Multi-Nano-coatings die zorgen voor een maximale beeldkwaliteit door het minimaliseren van lensflare en ghosting. Zowel de scherpstel- als diafragma slag zijn extra lang uitgevoerd voor een zo nauwkeurig mogelijke verstelling.
Mount
Het T1.5 diafragma is een ander belangrijk kenmerk van de XEEN lijn van cine objectieven. XEEN objectieven leveren een betrouwbare hoge kwaliteit videobeelden met een hoog contrast en indrukwekkende kleuren, zelfs onder minder-dan-optimale lichtomstandigheden. Het grote elf-bladig diafragma creëert verder een aangenaam bokeh-effect voor een filmische look.
Beschikbaarheid en prijs:
De XEEN objectieven zullen wereldwijd beschikbaar zijn voor PL, Canon, Sony E, MFT en Nikon via de erkende Samyang dealers. De exacte datum van beschikbaarheid in de Benelux zal later bekend gemaakt worden. Meer informatie: klik hier
T numbers