terug

Nieuw: Wacom Cintiq 13HD touch

Wacom kondigt de Cintiq 13HD touch aan voor veeleisende professionele ontwikkelaars van digitale content. Deze nieuwste toevoeging aan de line-up van creative pen displays is ontworpen om een natuurlijke pen- en touchervaring te bieden aan ontwerpers, kunstenaars en beeldbewerkers. Wacoms innovatieve creatieve pen display biedt karakteristieke touch- en penmogelijkheden en kent een digitale workflow die tekenen of schilderen op papier of canvas evenaart.
Het compacte, slanke en intelligente ontwerp van de Cintiq 13HD touch kan eenvoudig worden aangesloten op zowel Mac als PC. De verstelbare standaard is geoptimaliseerd voor en kan gebruikt worden in vier standen: plat, 22°, 25° en 50°, voor een volledig comfort – of je het nu op je bureau of op je schoot gebruikt.

Wacom-13
HD Kwaliteitsscherm

Het briljante Cintiq 13HD touch scherm toont 16,7 miljoen kleuren om een heldere kleurkwaliteit te waarborgen, waardoor het geschikt is voor kunstenaars, grafisch ontwerpers en fotografen. Bovendien zijn de brede HD LED-schermen met een 178° kijkhoek en een 1920×1080 resolutie bijzonder gunstig voor diegenen die werken met complexe afbeeldingen of foto’s.
Pure Klasse
Terwijl de Pro Pen met zijn 2048 druksensitiviteitsniveaus en tiltherkenning de creatieve beleving naar een hoger niveau tilt, geeft de nieuwe toegevoegde multi-touch integratie gebruikers de mogelijkheid om over het bureaublad te navigeren of een afbeelding of foto te draaien en hier op in- en uit te zoomen voor bevrijdende en intutitieve werkervaring.
Om de workflow en productiviteit verder te verbeteren, liggen veelgebruikte schortcuts binnen handbereik van de gebruiker door de speciale Cintiq 13HD touch’ vier instelbare en applicatie-specifieke ExpressKeys™ en Rocker Ring. Omdat de afhankelijkheid van het toetsenbord door deze shortcuts minimaal wordt, kan waardevolle tijd worden bespaard.
De Cintiq 13 HD touch is een waardevolle toevoeging aan Wacoms pen display portfolio dat meer en meer een veelheid aan workflow vereisten en budgetten ondersteund en daarnaast bestaat uit schermen zoals de Cintiq 13HD, Cintiq 22HD, Cintiq 22HD touch, Cintiq 27QHD, Cintiq 27QHD touch en Cintiq Companion 2, die hun staat van dienst al hebben bewezen.