terug

Nieuw: Verbatim Pro+ SD kaarten

Verbatim heeft het SD- en microSD-geheugenkaarten assortiment uitgebreid met de Pro+. Deze SD-kaarten halen de normen Klasse 10 en UHS-I-snelheidsklasse 3 (U3) en zijn dus ideaal voor het veilig opslaan en delen van 4K-ultra-HD-video en fotografisch vastgelegde beelden uit DSLR- en geavanceerde HD-videocamera’s.
47042-Pro_2
De hogere leessnelheid van 90 MB/s zorgt voor ultrasnelle toegang tot 4K-full HD-video-opnames; de schrijfsnelheid van wel 80 MB/s zorgt ervoor dat de gegevens eveneens zeer snel worden vastgelegd en opgeslagen. Dit is vooral nuttig voor eigenaars van DSLR-camera’s die gebruik maken van continue frameopnames (burstmodus) in de grotere RAW-beeldindeling.
Verbatim’s Pro+ is nu verkrijgbaar als SDHC met 32 GB opslagruimte en als SDXC met 64 GB opslagruimte.
Naast de Pro+ geheugenkaarten introduceert Verbatim bovendien de Pro-reeks, die ook geschikt is voor het vastleggen van 4K-video. Deze serie SDHC- en SDXC-SD-kaarten voldoen eveneens aan de UHS-I-snelheidsklasse 3 en hebben een leessnelheid van 90 MB/s en een schrijfsnelheid van 45 MB/s. Ze richten zich op gebruikers van geavanceerde camera’s en HD-camcorders. De Pro-reeks is ook te krijgen in microSD-formaat, zodat gebruikers van actiecamera’s zoals de GoPro en van drones kunnen profiteren van opnames in ultra-HD.
Verbatim heeft zijn Premium-reeks geheugenkaarten eveneens uitgebreid met een 256 GB-SD-kaart en een 128 GB-microSD-kaart. Zo biedt het bedrijf hoogwaardige, betrouwbare en snelle geheugenkaarten waarmee standaard-1080p-HD-video kan worden vastgelegd zonder zorgen over beperkte opslagruimte.
 
44023 SDHC Card 32GB Class 6 ol