terug

Nieuw: Transcend StoreJet 8TB harddisk

Transcend Information Inc. kondigt de nieuwe StoreJet® 35T3 aan, een 3.5″ externe harde schijf met een opslagcapaciteit tot 8TB en SuperSpeed USB 3.0 interface. De zwarte, strak-ogende StoreJet 35T3 levert overdracht snelheden tot 200 MB/s en biedt drastisch verbeterde externe opslag prestaties voor de hedendaagse snelheidsbewuste gebruikers.
storejet-01

8TB capaciteit & USB 3.0

Terwijl de technologie stappen voorwaarts blijft maken, worden bestanden gegenereerd door moderne apparaten, zoals digitale camera’s en camcorders, groter. Met deze grote bestanden is een interne harde schijf sneller vol en vertraagt daarmee de computer. De StoreJet 35T3 biedt niet alleen een enorme 8TB capaciteit aan voor grote bestanden, maar ondersteunt ook de USB 3.0-standaard voor overdrachtssnelheden tot 200 MB/s; snel genoeg om een 4.7GB DVD film in slechts 24 seconden te verplaatsen.

Handige One Touch Auto-Backup

De StoreJet 35T3 maakt externe opslag eenvoudiger dan ooit met zijn unieke One Touch Auto-Backup knop waar andere 3,5 inch externe harde schijf merken niet over beschikken. Het One Touch back-up systeem stelt gebruikers in staat om direct een back-up te maken en data met hun notebook of desktop-PC te synchroniseren. Op deze manier worden belangrijke gegevens veilig opgeslagen op een secundaire locatie. Daarnaast is de StoreJet 35T3 milieuvriendelijk en voldoet het aan de ErP eisen van de Europese Unie.

Exclusieve Transcend Elite data management software

De StoreJet 35T3 komt samen met gratis te downloaden datamanagement software. Met de exclusieve Transcend Elite data management software kunnen gebruikers hun data beheren en zodoende de productiviteit verhogen. Deze handige software kan eenvoudig incrementele back-ups uitvoeren, vertrouwelijke informatie beveiligen en nog veel meer.
Garantie
Transcend’s StoreJet 35T3 externe harde schijven zijn verkrijgbaar in 3TB, 4TB en 8TB en hebben een beperkte garantie van drie jaar.