Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuw: Samyang 100 mm macro

Samyang kondigt een 100 mm macro-objectief aan, met een maximale reproductie maatstaf van 1:1.
Samyang 100mm F2.8 ED UMC MACRO
Het is het eerste macro-objectief van Samyang. Het objectief wordt in twee versies geleverd, de 100mm ƒ/2.8 ED UMC MACRO voor fotografie en de Samyang 100mm T3.1 ED UMC MACRO voor video. Beide zijn geschikt voor camera’s met een sensor van het kleinbeeldformaat of kleiner.
Samyang 100mm T3.1 ED UMC MACRO

Video

Het verschil tussen beide versies is de aanduiding, waarbij T3.1 de feitelijke lichtsterkte aangeeft, ƒ/2.8 de theoretische lichtsterkte op basis van de afmetingen. Daarnaast is de video uitvoering voorzien van een traploos diafragma, een kartelring voor het scherpstellen met een follow-focus systeem en zijn de aanduidingen aan beide zijden van het objectief te vinden. De objectieven zijn opgebouwd uit 15 lensdelen waaronder één van HR-glas en één van ED-glas voor de extra correcties die dergelijke glassoorten bijdragen aan de kwaliteit van het objectief. Zoals alle Samyang objectieven zijn ze met een bayonet voor vrijwel alle camera systemen te verkrijgen en ontbreekt auto-focus.
Samyang DSLR 100mm F (4)