terug

Nieuw: Rotolight NEO

Rotolight is een Engelse fabrikant van LED-verlichting.
edwards_neo
De Rotolight Neo is ontwikkeld op basis van feed-back van gebruikers in de befaamde Engelse Pinewood studio’s. De Rotolight Neo is een ronde lamp, dat zorgt voor een mooiere verlichting. De lamp maakt gebruik van LRED’s in twee verschillende kleuren die in combinatie met de ingebouwde technologie gebruikt kunnen worden om heel precies de gewenste kleurtemperatuur in te stellen. De lichtopbrengst is 1000 Lux op een meter afstand van de lamp, waarbij de ronde lamp voor een eigen karakter van het licht zorgt.
De Rotolight Neo biedt de gebruikers een eigen fade optie, die standaard in TV-camera’s beschikbaar is, maar bij DSLR’s ontbreekt. Hiermee kunnen overgangen tussen scènes naar eigen smaak worden gemaakt.
NEO_BACK
De Rotolight NEO bevat een calculator die op basis van de informatie van de camera, de ISO en sluitertijd in combinatie met de informatie over de gekozen afstand waarop is scherp gesteld het juiste diafragma berekend. Daadoor kan de gebruiker sneller werken bij wisselingen van de instellingen hoeft immers niet elke keer opnieuw het licht gemeten te worden, de Rotolight NEO verstrekt de instelling aan de gebruiker.

CRI

De hoogwaardige LED’s bieden een CRI van 95, waarbij met name de huidtinten op basis van R15 een reproductie-waarde van 99 halen. Zes AA batterijen leveren voldoende energie voor 3 uur licht op vol vermogen.
Neo-CRI