Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuw: Rollei steadycams

Rollei_Mini Wild CatCamerafabrikant Rollei voegt drie nieuwe steadicams toe aan haar productportfolio: de Big Wild Cat StabilizerMini Wild Cat Stabilizer en XS Wild Cat Stabilizer. Deze nieuwe, handzame modellen zijn licht van stuk en geschikt voor verschillende devices, waaronder compact camera’s, actioncams en smartphones. De steadicams zorgen ervoor dat gebruikers hun levendige shots op professionele wijze volledig schokvrij kunnen opnemen.
 

Rollei Big Wild Cat Stabilizer

De Big Wild Cat is gemaakt van waterdicht, hittebestendig, duurzaam carbon en roestvrij staal. De steadicam is geschikt voor de grotere cameramodellen tot vier kilogram. Het model stabiliseert ongewenste rotaties en het unieke ‘quick lock’ systeem zorgt ervoor dat de camera muurvast zit. Het schuimrubberen handvat kan eenvoudig in de lucht worden gehouden en dankzij de kogellagers eenvoudig horizontaal en verticaal gedraaid worden. De bijgeleverde gewichten zorgen voor soepele opnames en dienen tevens als voetstuk van het statief.
 

Rollei Mini Wild Cat Stabilizer

De Mini Wild Cat is een compacte steadicam voor kleinere camera’s, actioncams en smartphones tot twee kilogram. Het nieuwe model zorgt voor evenwichtige, vloeiende beeldopnames, zonder beperkingen in de opnamehoek en weegt slechts 476 gram. Elke beweging wordt nauwkeurig en schokvrij vastgelegd en dankzij de ¼ inch schroef kunnen eenvoudig verschillende camera’s gemonteerd worden.
 

Rollei XS Wild Cat Stabilizer

De XS Wild Cat is een ideale steadicam voor beginners en garandeert vloeiende handheld opnames. De stabilizer leent zich perfect voor het filmen van shots met actioncams en smartphones en is met 192 gram een van de lichtste in haar soort. Het schuimrubberen handvat biedt tevens een comfortabele, stevige grip voor de gebruiker.