terug

Nieuw: Photomyne Smartphone App

Photomyne Ltd heeft haar nieuwe iOS App gelanceerd waarmee gebruikers hun gehele collectie gedrukte foto’s en albums kunnen scannen.
Photomyne-03

Photomyne Scan App Oplossing

Photomyne-01Photomyne stelt smartphone gebruikers in staat oude foto albums snel en eenvoudig te digitaliseren. Met de App en de smartphone camera kunnen gebruikers meer foto’s tegelijk scannen zonder deze uit het album te halen. De App herkent de losse foto’s die vervolgens automatisch worden bijgesneden, gecorrigeerd en in een mooi digitaal album opgeslagen.
Oude foto’s en albums bevatten waardevolle herinneringen en persoonlijke geschiedenis. Helaas is het niet mogelijk om deze foto’s met hetzelfde gemak te bekijken en te delen zoals we dat gewend zijn met digitale foto’s. Bestaande digitalisatie services zijn kostbaar, tijdrovend en vereisen fysieke aanlevering met het risico op verlies of beschadiging. Als gevolg ligt een schat aan foto’s en albums onaangeraakt opgeslagen in dozen en verliest deze langzaam aan kwaliteit onder invloed van temperatuur, luchtvochtigheid en stof. Met de tijd kunnen deze foto’s voorgoed verloren gaan.
 

Hoe werkt het?

1. Download Photomyne in de Apple App Store.
2. Maak foto’s van album pagina’s of losse foto’s.
3. Foto’s worden automatisch opgeslagen in digitale albums. Het formaat en de kleuren kunnen naar smaak worden aangepast.
4. Voeg een datum en beschrijving toe en tag desgewenst familie en vrienden.
5. Deel de foto’s via Facebook , WhatsApp en email, of bewaar deze op je telefoon.