terug

Nieuw: Panasonic HX-A1, action cam

De Panasonic HX-A1 is een op het lichaam draagbare camera waarmee handsfree Full HD-opnames gemaakt kunnen worden in ruige omgevingen.
A1_zwart
De camera is waterdicht tot 1,5 m, schokbestending tegen een val van 1,5 m hoogte, vorstbestendig tot -10°C en stofdicht. Met andere woorden het is de perfecte camera als je gaat wildwaterraften, skiën of adventureracen.
Daarnaast legt de HX-A1 elk detail van snelbewegende onderwerpen vast bij 50 fps in 1280×720 pixels en bij 100 fps in 848×480 pixels, zodat de actiebeelden in slow motion kunnen worden afgespeeld.

Zien in het donker

Ultracompact en met een gewicht van slechts 45 g is de HX-A1, in combinatie met een aparte infraroodlamp en Glasscover (nachtmodus), de ideale tool om in de modus ‘0 Lux Night Mode’ opnames te maken in het donker.

De perfecte hoek

Met de ingebouwde Wi-Fi kan men moeiteloos verbinding maken tussen de camera en een smartphone of tablet. Via de Panasonic Image app controleert men dan of de camera zich in de juiste positie bevindt om de actie goed vast te leggen. De opnames kunnen vervolgens direct worden gedeeld met vrienden en familie via sociale media sites als YouTube, Facebook, Twitter en Flickr.
A1-oranje

Eigenschappen:

Brandpuntsafstand: 2,6 mm, fixed focus
Gewicht 45 gram
Afmetingen: 26mm x 26mm x 83mm
Beeldhoek 120/150°
Opslag: Micro-SD
Ingebouwde WiFi
Minimum verlichting: 6 Lux