Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuw: Lensbaby Creative Mobile Kit.

Lensbaby introduceert de Lensbaby Creative Mobile Kit, een nieuwe complete set creatieve voorzetlenzen.
Lensbaby Creative Mobile Kit
Lensbaby’s nieuwe Creative Mobile Kit stelt je in staat om met je smartphone alledaagse momenten vast te leggen met een unieke uitstraling. De Lensbaby Creative Mobile Kit bestaat uit twee voorzetlenzen, een unieke Kickstand en Lens Clip’s voor een snelle, flexibele en veilige bevestiging op diverse type iPhone en Android telefoons. De Lensbaby LM-20 lens geeft je een grote sweet spot van scherpte, omringd door geleidelijk toenemende vervaging. De Lensbaby LM-30 geeft een scherp, helder en cirkelvormig beeld in het midden, omgeven door herhaalde weerspiegelde beelden. Dit effect lijkt op dat van een caleidoscoop.
De Lensbaby Creative Mobile Kit is beschikbaar voor de iPhone 5C ,5, 5S, 6 en 6 Plus, of Android smartphones. Schuif de iPhone Lens Clip simpelweg voor de cameralens van je smartphone en druk de vergrendeling naar beneden. Bevestig vervolgens de Lensbaby LM-20 of LM-30 en schuif deze helemaal naar boven, zodat deze goed vast zit in de Lens Clip. Android en iPhone-5C-gebruikers kunnen een van de zelfklevende roestvrij stalen ringen rond de lens van de camera van de telefoon plakken. De Lensbaby lenzen en de Kickstand zullen hier magnetisch aan vastplakken. Gebruik De Lensbaby LM-20 of LM-30 met je eigen favoriete camera App of download de speciaal ontworpen Lensbaby App voor de best mogelijke Lensbaby foto ervaring. Bij het fotograferen met een willekeurige camera App zal het scherptepunt altijd in het midden zitten. Uitsluitend met de gratis Lensbaby App is het mogelijk om de ‘sweet spot’ te verplaatsten over de foto en deze overeen te laten komen met je eigen creatieve visie.

Lensbaby Creative Mobile Kit kenmerken:

De Lensbaby LM-20 lens geeft u een grote ‘sweet spot’ van scherpte, omringd door geleidelijk toenemende vervaging.
Lensbaby foto LM-20
De Lensbaby LM-30 geeft een scherp, helder en cirkelvormig beeld in het midden, omgeven door herhaalde weerspiegelde beelden.
Lensbaby foto LM-30
De speciaal ontworpen Lensbaby iPhone Lens Clip wordt over de camera van de smartphone geplaatst en kan met 1 klik vergrendeld worden.
De Lensbaby LM-20, LM-30 en de Kickstand hechten magnetisch aan de roestvrij stalen plaat die in de Lensbaby iPhone Lens Clip zit of aan de roestvrijstalen ring die specifiek voor Android en iPhone-5C smartphones bedoeld is.
Kenmerken Lensbaby App:
De bijbehorende Lensbaby App, voor de best mogelijke Lensbaby foto ervaring, is gratis beschikbaar in de Apple App Store en Google Play.
De Apple App bevat elementen als: witbalans, belichtingsvergrendeling, compositiehulplijnen, vierkante crop, schakelen tussen foto- en videomodus, schakelen rechterkant boven of ondersteboven, schakelen tussen de spot- en meervlaksmeting en een aanpassing van de beeldscherpte.
De Android App (vanaf Jelly Bean 4.1 tot en met Lollipop 5.0) heeft elementen als: spotmeting, belichtingsvergrendeling, compositiehulplijnen, witbalansvergrendeling, schakelen tussen foto- en videomodus, schakelen rechterkant boven of ondersteboven. Verder een aantal filters: warm, contrast, zwart-wit, sepia en een aanpassing van de beeldscherpte.Lensbaby Creative Mobile Kit Clip

Inhoud Lensbaby Creative Mobile Kit:

  • Lensbaby LM-20 ‘Sweet Spot’ voorzetlens
  • Lensbaby LM-30 cirkelvormige effect voorzetlens
  • Lensbaby Kickstand
  • Lensbaby iPhone Lens Clip voor iPhone 5, 5S, 6, of 6 Plus. Of een set roestvrijstalen ringen voor Android en iPhone 5C smartphones.