Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuw: Fujifilm X-A3 

X-A3De X-A3 is het nieuwe instapmodel mirrorless camera met verwisselbare objectieven. Het ontwerp is mede gebaseerd op feedback van gewone cameragebruikers. Een kantelbaar LCD scherm en een extra ontspanknop achter op de camera, maakt de X-A3 uitermate geschikt voor het maken van selfies. Met het retro design en keuze uit drie verschillende kleurtjes kunstleer, hoopt Fuji een jonge generatie aan te spreken.

X-A3multiDe nieuwe Fujifilm X-A3 mirrorless camera, bundelt nieuwe instellingen en enigszins uitgeklede Fujifilm X technologie rond een nieuwe 24,2MP APS-C sensor. Anders dan in andere camera’s in de X-lijn is de nieuwe sensor geen X-Trans sensor en heeft dus het traditionele Bayer kleuren filter. Het ISO bereik loopt standaard van 200 tot 6400, maar is uibreidbaar tot 25600. Het autofocus systeem telt 49 punten in single AF en 77 punten in de tracking mode, maar het heeft geen on-sensor phase detection zoals in de de duurdere Fujifilm X camera’s.

X-A3backHet LCD scherm achter op de camera, schuift en kantelt, zodat altijd 100% van het scherm te zien blijft, Het 3 inch scherm heeft touchfunctionaliteit, waarmee nu ook ingezoomd kan worden. Gebruikers hebben keuze uit elf Fujifilm film simulaties en kunnen FullHD filmen. De zelfontspanner beschikt nu over een aantal nieuwe functies zoals Buddy mode en Smile Detection, waarmee de camera pas een foto maakt als mensen dicht bij elkaar gaan staan of als iedereen lacht. Uiteraard beschikt de Fujifilm X-A3 over ongebouwde WiFi, waardoor makkelijk foto’s gedeeld kunnen worden.

De Fujifilm X-A3 kit, gebundeld met een XC16-50mmF3.5-5.6 OIS II, komt tinseptember 2016 beschikbaar voor € 649,-.