Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuw: Epson SC-P800

Epson kondigt de SureColor SC-P800 aan.
Deze printer produceert levensechte foto’s van superieure kwaliteit met vloeiende gradaties en kleurtinten. Dit A2-model wordt geleverd met een optionele papierroleenheid.
Epson800-03
De Epson SureColor SC-P800 drukt kwalitatief hoogwaardige foto’s af die lang meegaan. Ideaal voor verkoop, tentoonstelling of opname in portfolio’s. De printer maakt gebruik van Ultrachrome HD-inkt, een nieuwe inktset van negen kleuren. De inktset produceert een breed kleurenspectrum en de diepste zwarttinten op de markt. Bovendien is de lichtechtheid van de inktset verbeterd, waardoor prints duurzamer zijn en nog langer meegaan.
De SC-P800 is opvolger van de buitengewoon succesvolle Stylus Pro 38xx serie fotoprinters. Dit nieuwe model is de eerste en enige A2-desktopprinter op de markt met een papierroloptie.
De Epson SC-P800 is zeer gemakkelijk te gebruiken dankzij een reeks aan extra functies. Hij is uitgerust met een 2,7″ kleurenaanraakscherm om gebruikers te helpen op eenvoudige wijze over te schakelen tussen afdrukken op verschillende media en het bekijken van de status van belangrijke printtaken.
Drie papiertrajecten, met inbegrip van een nieuw papiertraject voor fine art media aan de voorzijde, maken het laden van papier tot een probleemloze klus en vergemakkelijken het overschakelen tussen verschillende mediaformaten. De printer maakt gebruik van grote inktpatronen van 80 ml, waardoor dit apparaat bij uitstek geschikt is voor fotoprints in grote oplages en er minder vaak inkt hoeft te worden vervangen.
Een nieuw modern design verleent de SC-P800 een hoogwaardig uiterlijk. Geavanceerde aansluitmogelijkheden zorgen ervoor dat de SC-P800 extra flexibiliteit biedt. Wi-Fi zorgt voor eenvoudig draadloos afdrukken thuis en in de studio. De SC-P800 ondersteunt bovendien Epson Connect voor eenvoudig mobiel afdrukken vanaf een reeks van verschillende apparaten, zoals tablets, pc’s en smartphones. Dankzij de Wi-Fi Direct-mogelijkheden kunt u foto’s rechtstreeks afdrukken vanaf het apparaat naar keuze, zonder een draadloze verbinding.
Epson800-01
De SureColor SC-P800 is verkrijgbaar vanaf 1 juni.

Eigenschappen

  • Negen-kleuren UltraChrome HD-technologie
  • 80 ml inktpatronen
  • Breed kleurenspectrum en hoge zwartdichtheid (2,86 Dmax op PGPP)
  • Optie voor papierrollen met een kern van 2″ en 3″ tot een breedte van 17″
  • Papiertraject voor fine art media aan de voorzijde
  • Werkt met Epson Connect, Apple AirPrint en Google Cloud Print.
  • Wi-Fi Direct voor direct draadloos afdrukken vanaf tablets, pc’s en smartphones
  • Groot 2,7 inch kleurenaanraakscherm voor instelling en beheer
  • Ethernet-, Wi-Fi- en USB 2.0-verbinding