Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuw: Epson ECOtank printers

ecotank_logo_smallVoorlopig voor het eenvoudige printwerk, maar met het ECOtank systeem laat Epson zien dat het gedoe met kleine dure inktcartridges niet meer nodig is. De printers zijn niet de allergoedkoopste, voor de L555 kom je onder de € 400,-, maar de inkten gaan voor € 10,- per 70 ml, wanneer je veel afdrukjes maakt is dat een goedkope oplossing.

EcoTank Ink flessen

ecotank_bottles_intro
EcoTank-printers worden voor één vaste aanschafprijs geleverd met vier inktreservoirs van elk 70 ml, zodat u kunt blijven afdrukken zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten. Het is ook eenvoudig om ermee aan de slag te gaan – vul de inktreservoirs, houd de resetknop ingedrukt en wacht tot de priming van het systeem is voltooid. De printer is dan klaar voor gebruik.

Geen inktpatronen vereist

Dankzij de geïntegreerde inktreservoirs met hoge capaciteit wordt continu inkt toegevoerd naar de printer. Er hoeven geen inktpatronen te worden vervangen. U hoeft alleen de reservoirs bij te vullen met inktflessen van Epson en kunt gewoon doorgaan met afdrukken. Extra inkt kan worden aangeschaft in handige flessen met groot volume die zijn voorzien van een druipvrije spuitkop en hersluitbare dop voor eenvoudige opslag. Deze navulflessen bevatten genoeg inkt voor maar liefst 4.000 pagina’s in zwart-wit en 6.500 pagina’s in kleur, en bieden extreem lage kosten per pagina.
ecotank_nocartridges
EcoTank-printers zijn uitgerust met automatische Wi-Fi-setup zodat u al uw computers en laptops eenvoudig kunt aansluiten op de printer. Bovendien kunt u afdrukken vanaf uw Android- en iOS-telefoons en -tablets met de gratis iPrint-app van Epson. Originele inkten van Epson worden gefabriceerd in een stofvrije omgeving en zijn geoptimaliseerd voor Epson´s Micro Piezo-printkoptechnologie voor het leveren van Epson-kwaliteit. EcoTank is ideaal voor het afdrukken van dagelijkse documenten, zoals kookrecepten, huiswerk, e-mails en routekaarten.

Twee modellen:

Epson L555

  • Afdrukken, scannen, kopiëren, faxen
  • Afdrukken via Wi-Fi en vanaf smart devices4
  • Afdruksnelheden van 9 ppm in zwart-wit en 4,5 ppm in kleur
  • Automatische documentinvoer

Epson L355

  • Afdrukken, scannen en kopiëren
  • Afdrukken via Wi-Fi en vanaf smart devices4
  • Afdruksnelheden van 9 ppm in zwart-wit en 4,5 ppm in kleur