Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuw: Datacolor Spyder 5

S5_open
Datacolor introduceert de volgende generatie van populaire beeldschermkalibratie oplossingen: de Datacolor Spyder5 serie. Een nieuwe productlijn van zeer geavanceerde kleurkalibratie oplossingen voor het kalibreren van beeldschermen en projectoren. Ontworpen om fotografen en creatieve professionals te voorzien van accurate en consistente resultaten, maakt de nieuwe Datacolor Spyder5 snel werk van het belangrijke kleurcorrectie proces.

Sensor

Er zijn drie verschillende versies van de nieuwe Datacolor Spyder5, de EXPRESS, de PRO en de ELITE. Alle Spyder5 versies kalibreren of passen monitoren aan naar een industrie kleur referentie-standaard, zodat de kleuren nauwkeurig zijn en schaduwen plus lichte partijen bewaard blijven. Met een nauwkeurige weergave van de kleuren op het beeldscherm, kunnen fotografen betrouwbaarder hun foto’s bewerken en een betere overeenstemming met de afdruk realiseren.
De technologie voor de kleurmeting, over het volledige spectrum, maakt gebruik van een unieke zeven kanaals sensor. Datacolor heeft deze sensor voor de Spyder5 opnieuw ontworpen om uiteindelijk tot een verbetering van 55% in toonschaal bij lagere licht niveaus te komen, wat resulteert in accuratere details in schaduwpartijen en een soepeler verloop in de toonschaal.
S5_aperture

Drie versies.

  • De Spyder5EXPRESS is een instrument voor amateurfotografen op zoek naar een makkelijk te gebruiken kleurechtheid oplossing via een eenvoudig, interactief proces van slechts vier stappen. Met behulp van de voor en na-functie, kunnen gebruikers kalibratie resultaten evalueren met behulp van een professionele Datacolor voorbeeldopname.
  • De Spyder5PRO is bedoeld voor fotografen en creatieve professionals die hun vaardigheid en artistieke visie door het bereiken van kleurnauwkeurigheid naar het volgende niveau willen brengen. De SpyderPro5 is ideaal voor diegenen die meer controle over licht- en kleurmanagement wensen. Geavanceerde functies omvatten een geïntegreerde omgevingslicht sensor, een uitgebreid aanbod aan kalibratie-instellingen, weergave analyse en de mogelijkheid om foto’s te importeren voor de voor én na kalibratie evaluatie.
  • De Spyder5ELITE biedt professionele fotografen, studio’s en kalibratie perfectionisten die het hoogste niveau van kleurnauwkeurigheid en de ultieme controle over de kalibratie eisen. Deze Spyder5 kan ook gebruikt worden om projectoren te kalibreren. De ‘expert functies’ omvatten een onbeperkt aanbod aan kalibratie-instellingen, uitgebreide weergave analyse, voor én na de evaluatie van de geïmporteerde afbeeldingen, beeldscherm matching en tuning van geavanceerde en geoptimaliseerde grijswaardenbalans routines.

S5_sensor-retouch