Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Nieuw: Canon, Video met ISO 4.000.000

Canon maakt vandaag de introductie bekend van de ME20F-SH, een veelzijdige, professionele videocamera om in omgevingen met uitzonderlijk weinig licht full colour beeldmateriaal vast te leggen. Met een binnen de industrie ongeëvenaard maximaal ISO-bereik van meer dan 4 miljoen (+75 dB) en een ontwerp dat zo compact mogelijk is gehouden, legt de ME20F-SH Full HD-beeldmateriaal met professionele kwaliteit vast.
ME20F-SH-foto2
De ME20F-SH ondersteunt beeldregistratie in situaties die eerder niet mogelijk waren en is daarmee ideaal voor gebruik bij speciale toepassingen, zoals tv-producties van nachtelijke fauna, diepzee-/grotexploratie, astronomie en surveillance. De mogelijkheid om de camera op een semipermanente locatie te installeren en op afstand te bedienen, houdt voor documentaire en natuurhistorische filmmakers in dat langdurige projecten en evenementen met minimale personele inzet zijn uit te voeren. Als gevolg van de specifieke aard en vraag naar dit product, zal de ME20F-SH uitsluitend verkrijgbaar zijn voor geselecteerde partners.

Eersteklas infraroodmogelijkheden

Het vastleggen van videobeelden in omgevingen met erg weinig licht vraagt vaak om het gebruik van infraroodbelichting, een techniek die traditioneel uitsluitend bij zwart-wit beelden werd toegepast. De uiterst gevoelige ME20F-SH zorgt voor prestaties die registratie van Full HD-videobeelden in kleur met weinig ruis mogelijk maken, zelfs onder condities met minimale lichtintensiteit en zonder de noodzaak van infraroodbelichting.

Uitzonderlijk hoge gevoeligheid

De ME20F-SH is ontworpen voor gebruik in situaties waar de lichtintensiteit heel gering is. De camera is uitgevoerd met een nieuw ontworpen full frame 35mm 2,26 MP CMOS-sensor en een DIGIC DV4-processor. De pixel- en uitleescircuits van de sensor maken gebruik van door Canon ontwikkelde technologieën om zowel een lage ruis als uitzonderlijk hoge gevoeligheid te behalen. En filmmakers in staat te stellen onderwerpen vast te leggen bij een belichting van minder dan 0,0005 lux. Evenals de Canon Cinema EOS-camera’s is de ME20F-SH uitgerust met Canon Log en Wide DR-instellingen om met een groot dynamisch bereik (800%) bij uiteenlopende belichtingscondities hoge kwaliteit resultaten te leveren zonder dat aanvullende belichting nodig is.
ME20F-SH-foto3

Connectiviteit

Voor beeldregistratie en weergave op afstand biedt de ME20F-SH diverse opties voor connectiviteit. En voor volledige bediening op afstand is de camera ook compatibel met Canon’s RC-V100[1].

Voor een breed scala aan imagingtaken

De nieuwe ME20F-SH heeft een Canon EF-vatting met Cinema Lock. Dit is hetzelfde type als waarmee ook de Cinema EOS C500 is uitgevoerd en stelt filmmakers in staat gebruik te maken van het uitgebreide assortiment verwisselbare Canon-lenzen[2]. De veelzijdige ME20F-SH ondersteunt een groot aantal opnamesituaties en biedt filmmakers de mogelijkheid de juiste lens te selecteren voor de actuele belichtingscondities of toepassingseisen en daarbij rekening te houden met beeldhoek en belichtingsniveau.
ME20F-SH-foto1

ME20F-SH – de belangrijkste kenmerken:

· ISO 4 miljoen voor prestaties bij uitzonderlijk weinig licht
· Hoge kwaliteit Full HD 1080p/1080i/720p beeldmateriaal
· Flexibele regeling met automatische en gebruikersinstellingen
· Compatibel met een groot aantal EF-lenzen2
· Bediening op afstand van camera-instellingen en interne ND- en IR cut-filters mogelijk
· Klein en licht in gewicht – voor probleemloze integratie