terug

Nieuw: BBS pipeline LED

LED verlichting in een nieuwe vormfactor van BBS

BBS-striplin
Speciaal bedoeld voor verslaggevers die snel en compact maar toch ‘mooi’ licht nodig hebben is de Pipeline Reporter kit in drie versies ontwikkeld. Het zijn langwerpige verlichtingen die weinig plek innemen waar ze gebruikt worden en ook eenvoudig mee te nemen zijn. Een hoge CRI, zowel bij dag- als bij kunstlicht maakt ze universeel inzetbaar. De sets komen met twee lampen, een voeding en een eigen tas.

K7 LED

De K7 is een bolvormige lamp die bevestigd wordt met behulp van een krachtige magneet, en het licht kan in alle richtingen gedraaid worden. Wel gebruikt de K7 netvoeding en er kan uit verschillende kleurtemperaturen gekozen worden.
BBS-K7-2

Remote Fosfor

Area 48 is een verlichtingssysteem van BBS waarbij de fosfor niet meer in de LED’s zelfs is aangebracht maar op enige afstand ervandaan. De blauwe LED’s zijn achter een kunststofscherm gemonteerd, in dat scherm zitten de fosfors die zorgen voor de omkleuring tot witlicht, er zijn daardoor geen lichtpuntjes meer zichtbaar, je krijgt een prachtig zacht verlicht vlak.