terug

Naarden zoekt fotografen

De zestiende editie van het FotoFestival Naarden vindt plaats van zaterdag 25 mei t/m zondag 30 juni 2019. Curatoren zijn fotograaf Koos Breukel en fotohistoricus en auteur Hedy van Erp. Dutch Masters & Marvelous Misfits is gemaakt vanuit de wens het buitenbeentje te laten meetellen. De misfits die hier getoond worden zijn grotere meesters dan waar ze erkenning voor krijgen – het zijn briljante buitenbeentjes.

Ballo Mascherato, Venetië 2018 ©Koos Breukel
Ballo Mascherato, Venetië 2018 ©Koos Breukel
FotoFestival Naarden 2019
In de vestingstad wordt op verschillende historische locaties veel niet eerder in Nederland getoond werk gepresenteerd, van onder meer Stephan Vanfleteren (portretten gemaakt tijdens het Filmfestival Cannes), Koos Breukel (Misfits), Robin de Puy en
Ernst Coppejans (SOLD, onlangs bekroond met de Paul Peters Prijs).
Op onze website vind je de namen van de fotografen (voor zover bekend) die te zien zijn tijdens het festival.

 

Fotofestival Naarden zoekt nog fotografen.

Je kunt insturen tot 31 maart 2019.

Het FotoFestival Naarden nodigt professionele fotografen uit werk in te sturen voor de komende editie. Zij kunnen daarbij aansluiting zoeken bij het centrale thema. Ook studenten aan de fotografie-opleidingen en -academies kunnen werk inzenden.

Bovenstaande foto is van Saskia Boelsums, zij stuurde twee jaar geleden werk in en werd geselecteerd. Dit jaar exposeert zij opnieuw tijdens het FotoFestival Naarden.

kijk op: www.fotofestivalnaarden.nl/festival/inschrijving