Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Metz Mecablitz garantie verlengd naar 5 jaar

Metz 58 af2_5jaar garantieTranscontinenta, importeur van Metz in Nederland introduceert een nieuw initiatief door alle Metz Mecablitz cameraflitsers te voorzien van een unieke 5 jaar gratis garantie. Deze verlengde garantie bevestigd enerzijds de continue kwaliteit van Metz in de afgelopen jaren en anderzijds het vertrouwen van Transcontinenta in Metz als fabrikant van top cameraflitsers. De 5 jaar garantie is een exclusief aanbod van de Metz importeur in Nederland Transcontinenta B.V. Overigens is deze 5 jaar garantie alleen geldig indien de Metz Mecablitz cameralfitser door de consument bij een door Transcontinenta B.V. erkend verkoopadres in Nederland is gekocht en binnen 4 weken na aankoop wordt geregistreerd.
 
Een simpel mechanisme als sturing. De Metz Mecablitz cameraflitser verpakking is nu voorzien van een duidelijk herkenbare sticker op de verpakking. De extra informatie over deze verlengde garantie en hoe de consument zijn of haar Metz Mecablitz flitser kan registreren is te vinden op de speciale informatiekaart die in de verpakking zit. Op deze informatiekaart staat een speciale Transcontinenta code die bij registratie op de website ingevuld dient te worden. Samen met het serienummer van de betreffende Metz Mecablitz cameraflitser zorgt dit voor de verificatie of de cameraflitser aan de voorwaarden voldoet.
Voor meer informatie zie: www.transcontinenta.nl/garantie
 
 

Tags: Metz

Bekijk ook dit item