terug

Live foto-veiling van Sotheby’s op Ebay

Op 1 april lanceert Ebay de eerste live veiling van veilinghuis Sotheby’s. Zo worden onder ander de collecties ‘Photographs’ en ‘New York’ geveild.

Het platform van Ebay, waarop deze live veilingen te volgen zijn, biedt geïnteresseerden niet alleen beelden van hoge resolutie, maar ook een live stream van audio en video en de innovatieve ‘museum-view’, die je het gevoel geeft alsof je door een museum loopt: je kunt inzoomen, ziet beelden in hun perspectief, enzovoorts. Voor deelnemers is het net alsof ze bij de veiling aanwezig zijn, ze kunnen ‘real-time’ bieden. Volgens Ebay zit er nauwelijks vertraging op de lijn.
Schermafbeelding 2015-03-31 om 15.46.47
De collectie ‘Photographs’ bestaat uit werk afkomstig uit de negentiende eeuw, het Modernisme en naoorlogs werk, van onder meer Paul Strand, Lee Friedlander, László Moholy-Nagy en Man Ray.
 

Deze veiling is hier te volgen!
De veiling gaat van start op 1 april, 16 uur (Nederlandse tijd).

Schermafbeelding 2015-03-31 om 15.49.40
De collectie ‘The New York Sale’ is geïnspireerd op – en is gelijk een ode aan de stad New York.  Geveild worden prints, schilderijen, sculpturen, sierraden, boeken en iconische  memorabilia, zoals de letters die op het Yankee Stadium zaten in de periode van 1976–2008.

Deze veiling vind je hier. 
Deze spullen worden op 2 april, vanaf 2 uur ’s ochtends geveild.

Let wel: gebruik je Ebay voor het eerst, dan komt dit bericht voor jou wellicht te laat: voor nieuwe gebruikers geldt dat zij zich 24 uur van tevoren moeten registreren!
Schermafbeelding 2015-03-31 om 15.46.29