Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign Gorinchem

Let's Innovate_logo

De grafische markt is een dynamische markt waarin technische ontwikkelingen zich in een razendsnel tempo opvolgen. Op 10, 11 en 12 maart komt de grafische en sign branche samen tijdens Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign 2015 in Gorinchem. Een markt met een breed scala aan bedrijven, die allen één ding gemeen hebben: een beeld. Een beeld wat gecreëerd wordt door vormgevers en fotografen, of op een andere creatieve wijze. Dit kan een online beeld zijn, maar ook een beeld wat men kan daadwerkelijk print of op een andere manier verwaardigd.

Wat is er te zien?

Vele creatieve en technische mogelijkheden worden op de vakbeurs tentoongesteld. Hier komen de professionals uit de grafische branche samen, die er samen voor zorgen dat beelden ontwikkeld worden, van leveranciers van software tot distributeurs van de nieuwste printers. Het event is naast Nederland ook interessant voor België en een stuk van Duitsland. Klik hier voor de deelnemerslijst.

Let’s Innovate

Tijdens Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign 2015 staat het thema Let’s Innovate centraal. Een prikkel naar de branche om de innovaties te omarmen en hier op de meest creatieve en innovatieve manier mee om te gaan. Dit vertaalt zich in een beursvloer met meer dan 210 exposanten en een interessant kennisprogramma genaamd Silent Seminars. Op een ludieke manier vinden er presentaties plaats voor bezoekers op gebied van ondernemerschap, innovatie en marketing. Daarnaast worden er ook praktijkcases besproken. Op de website is meer informatie hierover te vinden.

Vakbeurs bezoeken

Kijk en wees verrast! Zorg dat u er bij bent en ervaar wat de grafische en sign branche in 2015 te bieden heeft. U kunt zich gratis registreren via de volgende link: www.evenementenhal.nl/grafischsign-go. Evenementenhal zorgt weer dat het u aan niets ontbreekt; toegang, catering en het parkeren is geheel gratis.

Beursinformatie

Locatie: Evenementenhal Gorinchem
Openingstijden: di 10 t/m do 12 maart 2015, dagelijks geopend van 12.00-21.00 uur
Toegang: (gratis) registreren via de website