Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Genomineerden Nikon Theaterfotografieprijs

Ben van Duin, Andreas J. Etter, Baldwin Henderson, Sanne Peper, Leo van Velzen, Jan Versweyveld genomineerd voor Nikon Theaterfotografieprijs

Schermafbeelding 2015-07-01 om 10.45.10
Afgelopen vrijdag heeft de jury zes theaterfoto’s genomineerd van zes verschillende fotografen, die kans maken op de Nikon Theaterfotografieprijs 2015. Deze prijs voor de beste theaterfoto van het seizoen wordt uitgereikt tijdens het Nederlands Theater Festival (3 – 13 september) in Amsterdam. De winnaar ontvangt een cheque ter waarde van 2.500 euro te besteden naar eigen inzicht.
Het Nederlands Theater Festival toont de beste voorstellingen van het moment. Naast de Officiële Juryselectie toont het festival ook andere voorstellingen die geselecteerd zijn door een (vak)jury of beloond met prijzen, omringd door een rijk festivalprogramma. Het festival opent traditiegetrouw met de Staat van het Theater en sluit af met het Gala van het Nederlands Theater waar de belangrijkste toneelprijzen, waaronder de Louis en Theo d’Or, uitgereikt worden. Het festival vindt plaats van 3-13 september 2015 in de theaters op en rond het Leidseplein en de NES in Amsterdam. Tegelijkertijd vindt ook het Amsterdam Fringe Festival plaats op zo’n 40 locaties in de stad.
Voor meer informatie zie www.tf.nl.
De Nikon Theaterfotografieprijs is een initiatief van het Nederlands Theater Festival, Nikon Nederland  en de Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP).