Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Genomineerden Bruidsfoto & Film Award 2016

Bekendmaking nominaties Bruidsfoto & Film Award 2016Logo BFFA 2016 ZW DEF

De internationale Bruidsfoto & Film Award-vakjury maakt de nominaties bekend voor de prestigieuze foto- en filmverkiezing. Uit een aantal van precies 2.200 inzendingen koos de jury 80 foto’s en 4 films die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto & Film Award 2016. De BFFA wordt dit jaar voor de twaalfde keer op rij georganiseerd. In de acht fotocategorieën zijn telkens tien foto’s genomineerd. In de filmcategorie zijn vier films genomineerd.

Nieuw: Film

Dit jaar maakt de categorie Film voor het eerst onderdeel uit van de BFFA. Naast een mooie fotoreportage laten bruidsparen ook steeds vaker hun bruiloft vastleggen in bewegend beeld. Inmiddels hebben een groot aantal bruidsfotografen en filmbedrijven zich hierin gespecialiseerd. Speciaal voor deze nieuwe categorie en de vakjury hebben de deelnemers een verkorte versie van maximaal 3:30 minuten gemaakt van een bestaande bruidsfilm.

Best of Both Worlds

“De ware beeldprofessionals tonen echt oog voor detail en context. Een sterke visualisatie van de bruiloft speelt een hoofdrol. De kracht van het beeld wordt hierin belangrijker. Creativiteit en het (foto)moment zijn vaak bepalend. Soms meer dan de techniek”, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine en tevens voorzitter van de vakjury.

“De jury was op zoek naar verrassende en ontroerende foto’s en films en die hebben we zeker gevonden. Ik ben benieuwd welke nominaties uiteindelijk tot winnaars worden gekroond.”

Publieksprijs en Vakprijs

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto & Film Award 2016 is de race nu echt van start gegaan. Tot en met 13 mei 2016 kunnen aanstaande bruidsparen en collega-beeldprofessionals hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s en -films via www.bffa.nl.

Op maandag 30 mei 2016 worden de winnaars van de publieksprijs en vakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2016.

Alle genomineerde bruidsfoto’s en -films zijn te vinden op de website www.bffa.nl.