terug

Fotowedstrijd Oog voor de Ander

Elke twee maanden organiseert Stichting De Stad Verbeeldt een fotowedstrijd voor professionals en amateurs rond één thema. Een vakjury zal 10 tot 12 foto’s selecteren die op het online platform van de website De Stad Verbeeldt geplaatst worden.

Wij willen op deze wijze een online platform bieden aan fotografen en filmers die in deze tijden van corona het extra zwaar hebben en hun werk op deze manier kunnen exposeren. Zo brengen wij een ode aan de kracht van de verbeelding.
© Ferdi Celik

In de maanden oktober/november 2021 is het thema:  OOG VOOR DE ANDER

 

 

© Soraya Ekkeers Hulleman

 

Foto met een korte tekst (20 woorden) inzenden voor 1 december 2021 of film van min 1-2 min naar: wedstrijd@destadverbeeldt.nl.

Een vakjury, bestaande uit Gertjan Aalders, Bert Janssen, Gerlinde Schrijver, maakt voor 10 december 2021 bekend welke foto’s of films worden geplaatst en wie de 1e prijs Foto/Film van de Maand heeft gewonnen. Daarnaast wordt bekend gemaakt wie 2e en 3e prijs heeft ontvangen.

1e prijs:            Fotoboek Zilveren Camera 2020 met alle foto’s van de expositie Zilveren Camera die is te zien in Harculo, Zwolle-Zuid van 30 oktober t/m 28 november 2021.

2e prijs:             De Bloei Voorbij, fotoboek van Ton Broekhuis, Noorderlicht Groningen.

3e prijs             De Zwolse Lente. 1945 – 1976 Dolf Henneke fotografeert De Stad, van Herman Aarts en Adrie van Drielen

Randvoorwaarden en criteria: https://www.destadverbeeldt.nl/wedstrijd-destadverbeeldt-corona

  • Foto’s 2 – 3 mb
  • Film 1 – 2 minuten
  • Foto en/of Film moeten gemaakt zijn in de maanden oktober – november 2021

Informatie: Fieke van ’t Riet, programmamanager De Stad Verbeeldt, info@destadverbeeldt.nl

Notitie: de website is: https://destadverbeeldt.nl/wedstrijd-destadverbeeldt-corona