terug

FotoOpHout.nl als beste getest

Foto%20op%20hout%20als%20beste%20getest
De onafhankelijke vergelijkingswebsite Vergelijk Canvas heeft de foto op hout van het Friese bedrijf FotoOpHout.nl uitgeroepen tot de ‘Beste foto op hout van Nederland’. De houtprints van de kwaliteitsdrukker zijn uitvoerig getest op de kwaliteit van het foto op hout, maar ook op service en levering. “Een kroon op het werk van al onze medewerkers!”, aldus de blij verraste eigenaar Halbe Boersma.
Kwaliteit en servicegericht
In de houtprint test van Vergelijk Canvas, waarbij houtprints van de negen grootste foto op hout bedrukkers van Nederland werden beoordeeld, kwam FotoOpHout.nl als beste uit de bus. De houtprints werden getest op kleurechtheid, contrast, scherpte, houtkwaliteit, service, bestelproces en levering. De kwaliteit van de prints van FotoOpHout.nl viel in de smaak, net als de servicegerichtheid van het bedrijf dat zich zowel op particuliere als professionele klanten richt. Voor professionals biedt de Friese drukker onder meer de mogelijkheid om een account aan te maken bij FotoOpHout.nl waarmee ze standaard korting ontvangen op alle fotoproducten. Daarnaast kunnen de producties ‘white-label’ worden verzonden, zodat de ontvanger niet ziet wie de maker van het product is.
Altijd in ontwikkeling
Ruim tien jaar geleden is Halbe Boersma begonnen met CanvasCompany.nl en met de jaren is zijn bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdige drukker met diverse webshops in fotografieproducten. Ook vandaag de dag is Halbe Boersma nog steeds op zoek naar vernieuwingen: “Stilstand is achteruitgang! Zo zijn we bijvoorbeeld druk bezig met ons nieuwe bedrijf Fotocadeau.nl, waarover men binnenkort ongetwijfeld meer zal gaan horen.”
Voor een persoonlijk account of meer informatie, ga naar fotoophout.nl