terug

Eyefi Mobi Pro

mobipro2
Eyefi (www.eyefi.com) lanceert vandaag de Eyefi Mobi Pro, een nieuwe 32GB WiFi SD-kaart. Mobi Pro is de nieuwste uitbreiding van het productportfolio van Eyefi en combineert geavanceerde functionaliteit voor het draadloos overzetten van foto’s met foto-apps en geïntegreerde clouddiensten voor fotografen die behoefte hebben aan snelheid, kracht en gemak.
“Door allerhande nieuwe functionaliteiten, zoals het draadloos overzetten van RAW-bestanden, een nieuwe workflow gemodelleerd naar de wensen van fotografen, het krachtig en geautomatiseerd categoriseren van foto’s en de nieuwe zoekfunctionaliteit, is het nu eenvoudiger dan ooit om toegang tot al je foto’s op al je apparaten te hebben.”

RAW- & JPEG-bestanden.

Het snel en draadloos overzetten van zowel RAW- als JPEG-bestanden geeft fotografen de flexibiliteit om te werken zoals ze dat willen, met de tools die ze willen. Stuur de JPEG-bestanden naar mobiele apparatuur om ze direct te bekijken, snel te bewerken en te delen met anderen. Stuur RAW-bestanden direct naar de desktop om ze na te bewerken met tools als Adobe Lightroom.
Foto’s worden veilig en automatisch overgezet, of ze nou op locatie worden geschoten, thuis, of in de studio. Wanneer de gebruiker zich buiten de deur bevindt, dan werkt de Mobi Pro als een WiFi-hotspot om directe bestandsoverdracht mogelijk te maken. Binnenshuis maakt de Mobi Pro verbinding met het lokale netwerk voor het overzetten van bestanden met hoge snelheid.

Geïntegreerde apps en diensten

Iedere Eyefi Mobi en Mobi Pro WiFi SD-kaart wordt geleverd met volledig geïntegreerde mobiele apps en dekstopsoftware, die actief zijn vanaf het moment dat de foto wordt gemaakt. De apps versnellen de workflow en maken het eenvoudig om foto’s te zoeken en te bekijken op elk gewenst moment. De Mobi Pro voegt krachtige nieuwe functionaliteit toe aan de Eyefi Cloud en de apps. Met de geavanceerde visualisatietools voor foto’s kunnen fotografen foto’s snel vergelijken en gedetailleerde informatie bekijken, zoals sluitertijd en diafragma-instellingen (EXIF-data).
mobipro

Foto’s in je zak.

De mobiele apps van Eyefi werken naadloos samen met Eyefi Cloud. Eyefi Cloud slaat de hoge resolutie foto’s veilig op en stuurt geoptimaliseerde versies naar de verschillende apparaten waar de foto’s op bekeken worden. Zo hebben fotografen toegang tot hun hele fotocollectie op al hun apparaten, wanneer ze maar willen. Met Eyefi foto-uploading kunnen fotografen zelfs de bestaande foto’s op hun computer aan de collectie toevoegen en ze toegankelijk maken op elk apparaat.  Eyefi Cloud gebruikt geavanceerde foto-analyse waarmee foto’s automatisch worden geclassificeerd, voor het direct organiseren, delen en zoeken op categorie. Foto’s worden niet alleen geïdentificeerd op datum, tijd en geografische locatie, maar ook op onderwerp, zoals bijvoorbeeld eten, binnen, buiten en tientallen andere eigenschappen, waardoor het vinden van foto’s snel en makkelijk wordt.