Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Eolo Perfido bij Dutch School

Op 30 maart geeft Eolo Perfido een avondlezing bij Dutch School, en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Perfido is geboren in Cognac, Frankrijk, woont in Rome en werkt over de hele wereld. Hij is een gepassioneerde straatfotograaf, maar zijn werkgebied is breed, van mode tot reclame. Perfido heeft gewerkt voor klanten als Saatchi & Saatchi, BBDO, Corbis, Pepsi Cola, Samsung, Kraft, Gatorade, Sky Television, Novartis en Opel. Hij heeft gewerkt met fotografen als James Nachtwey en Steve McCurry. Perfido is niet alleen een bijzondere fotograaf, maar ook een uitstekende verteller en docent. Tijdens de lezing zal hij zowel ingaan op zijn creatieve portretten en zijn project Clownville, als op de verschillende aspecten van commerciële shoots.
De Dutch School is een initiatief van Henk van Kooten. Hij brengt ieder jaar een aantal interessante buitenlandse topfotografen naar Nederland die deelnemers een kijkje in hun keuken gunnen. De lezing is op 30 maart en begint om 18.30 u. op de Celsiusstraat 33 in Wijchen. Inschrijven kan hier. De lezing kost € 35,00.
eoloperfido.com
Schermafbeelding 2015-03-18 om 05.13.19