terug

Eerste 4K-camcorder met Sony Balanced Optical SteadyShot

orig_FDR-AX33_B_boss

De eerste 4K-camcorder met Balanced Optical SteadyShot-beeldstabilisatie

·         De nieuwe FDR-AXP33 is circa 30% kleiner en 20% lichter dan de huidige 4K-camcorder van Sony
·         4K Ultra HD 100Mbps opnames met hoge bitrate voor de allerbeste beeldkwaliteit
·         Nieuwe professionele functies voor meer opnameflexibiliteit

Badhoevedorp / Las Vegas, 6 januari 2015 – Sony introduceert nieuwe Handycam camcordercollectie met 4K Ultra HD-kwaliteit. Met het topmodel, de Handycam FDR-AXP33, komt levensechte 4K-kwaliteit binnen ieders bereik. Wereldwijd worden steeds meer 4K Ultra HD-tv’s verkocht en uiteraard blijft de behoefte bestaan dat kijkers ook eigen opnames willen maken. Met de nieuwste Handycam van Sony worden de mooiste herinneringen vastgelegd in 4K-kwaliteit – van familiefeestjes tot exotische vakanties.
4K Handycam met Balanced Optical SteadyShot
De FDR-AXP33 is circa 30% kleiner en 20% lichter dan de bestaande FDR-AX100. Hiermee wordt 4K nog aantrekkelijker voor nog meer mensen, als krachtpatser in beeldkwaliteit die ook nog lekker in de hand ligt. Dit is de eerste 4K-camcorder van Sony met Balanced Optical SteadyShot (B.O.SS) voor de meest vloeiende, scherpe beelden, ook bij opnames vanuit de hand. Dit krachtige beeldstabilisatiesysteem houdt de 4K-videobeelden bijzonder mooi en stabiel, van groothoek- tot teleopnames. Geniet van stabiele, professioneel ogende resultaten – ook als u rondloopt of inzoomt voor close-ups: zelfs dan hoeft u niet bang te zijn voor bewogen opnames.
Net als alle 4K-camcorders van Sony van dit jaar maakt de FDR-AXP33 opnames in het efficiënte XAVC S-opnameformaat, voor levensechte 4K-beelden die u eenvoudig kunt opslaan, bewerken en delen. Vindt u kwaliteit belangrijk, dan kunt u ook professionele opnames maken in de extra hoge bitrate van 100Mbps. 4K-opnames bevatten veel meer informatie per beeld dan andere formaten. Daardoor is het resultaat zeer gedetailleerd en opvallend helder – ook wanneer u extreem bewegende onderwerpen in beeld brengt zoals stromend water.
De FDR-AXP33 heeft professionele functies, zoals een handmatig instelbare ring en een knop die kan worden toegewezen aan functies als zoomen, scherpstellen en belichting. De FDR-AXP33 is ook voorzien van een ISO-compatibele Multi Interface Shoe die bij tal van accessoires past, waardoor nog meer creatieve mogelijkheden ontstaan.

– De FDR-AXP33 heeft een winkeladviesprijs van 1.200,- euro en is beschikbaar vanaf maart 2015