terug

DxO introduceert camera voor de iPhone

De zakformaat DxO ONE beschikt over een 20.2 MP 1-inch sensor met een 32mm ( 35mm equivalent) asferische lens met f / 1.8 diafragma. De 108 gram wegende camera is gemaakt van aluminium en is ontworpen met de iPhone of iPad in gedachten. De camera module is te bevestigen aan je iPhone of iPad via de “Lightning” aansluiting.
Mail-bijlage
 
Een gratis iOS app geeft controle over de camera instellingen van de DxO ONE. Zo is het diafragma in te stellen van f / 1.8 tot f / 11 en kun je een sluitertijd kiezen van 15s tot 1 / 8000s. Het ISO bereik loopt van 100 tot 51.200 asa. Naast een automatische modus is de camera ook in een volledige handmatige modus te gebruiken.
Foto’s kunnen intern worden opgeslagen op de ingebouwde microSD kaart of automatisch opgeslagen worden in de camera roll (fotobibliotheek) van de iPhone. Deze dubbele opslag functie is vooral handig aangezien de DxO ONE ook RAW bestanden opslaat die bewerkt kunnen worden in bijvoorbeeld Adobe Lightroom. Voor beeld met verminderde ruis heeft DxO ONE ook een nieuw SuperRAW formaat. Een SuperRAW bestand wordt gemaakt van 4 RAW beelden die via de DxO Connect companion software samen worden gevoegd tot één beeld.
Mail-bijlage
 


Bekijk ook dit item