Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Dupho zoekt straatfotograaf

Wie wil er fotograferen voor ‘Kijk’ mijn straat!..?

Kijk mijn straat
Kijk mijn straat

In het kader van het thema Kijk! Mijn straat van Fotoweek 2015  zoekt de Dupho leden (professionele fotografen) die een straat met een bijzonder verhaal kennen en het leuk vinden deze straat op een mooie manier visueel in beeld te brengen.

Wat zoeken we?
Bijzondere straten en verhalen in elke provincie van Nederland, zodat we een mooi overzicht krijgen van het hele land. Dus in elke provincie één straat.
Hoe?
Dat mag op allerlei manieren; van reportage fotografie, documentaire portretten, wet plate, 3D tot drone-fotografie. Het kan één foto zijn of een serie van beelden.
Een bijzonder verhaal
Er zijn vele verschillende redenen waarom een straat een bijzonder verhaal heeft. De bewoners van de straat hebben samen een mooi initiatief opgezet of hebben samen iets meegemaakt, de straat zelf heeft een bijzondere geschiedenis of jij woont zelf in deze straat en bent er domweg gewoon erg gelukkig.
Ken jij zo’n straat en wil je meedoen?
Stuur dan voor 1 augustus 2015 een mail naar lotte@dupho.nl met daarin:
Welke straat je wilt vastleggen in welke provincie
De reden waarom je voor deze straat kiest en hoe je precies deze straat in beeld wilt brengen.
Voeg daarbij een portfolio met 10 foto’s en een recente CV.
Selectie
Een commissie, bestaande uit vertegenwoordigers van de initiatiefnemers van Fotoweek (Foam en Nederlands Fotomuseum) en DuPho, selecteert uit alle inzendingen 12 fotografen die hun gekozen straat mogen vastleggen.
Publicatie
De resultaten worden tijdens Fotoweek van 11 t/m 20 september 2015 gepubliceerd via de website en social media van Fotoweek en DuPho en andere media worden op dit moment benaderd.
Vergoeding
Elke geselecteerde fotograaf ontvangt een vergoeding van €400,- ex Btw
Over Fotoweek
Fotoweek is een initiatief van FOAM en het Nederlands Fotomuseum.
Van 11 t/m 20 september 2015 vindt Fotoweek voor de derde keer plaats. Fotoweek heeft als doel een week lang de fotografie en de professionele fotograaf in de schijnwerpers te zetten.
DuPho is een structurele partner van Fotoweek.
Piet Heinkade 181-K
1019 HC Amsterdam
020-7884488
info@dupho.nl
www.dupho.nl