Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /var/www/clients/client3/web158/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
terug

Duo neemt fotocampagne Apple op de hak

Bekijk alle foto's op : http://alsoshotoniphone6.tumblr.com
Bekijk alle foto’s op : http://alsoshotoniphone6.tumblr.com

Apple is trots op zijn cameratechnologie voor de iPhone 6. Om te laten zien wat de mogelijkheden zijn van de camera, vraagt het bedrijf aan gebruikers om de mooiste foto’s te sturen die ze met hun telefoon hebben gemaakt. Het resultaat? Prachtige beelden die het bedrijf gebruikt voor zijn advertenties, zie de world-gallery.
In San Francisco verschenen deze week advertenties voor dezelfde telefoon van een ander kaliber. Geen prachtige natuurscènes, maar bijzondere selfies sierden het straatbeeld. Van de gewone ‘Jan met de pet’. Of wellicht dronken ‘Jan met de pet’, of zijn er meer mannen die naakt, bedekt met een laag scheerschuim, poseren voor hun camera? Ook de wat gebruikelijkere taferelen, zoals gekken bekken trekken of het zich voordoen als een femme fatale waren te zien.
Nieuwe strategie van de marketingafdeling van Apple? Nee. Twee inwoners van de stad, Pablo Rochat en Fabio Benedetto, besloten de campagne ‘Shot on iPhone 6’ op de hak te nemen. De heren vonden de campagne van Apple niet erg realistisch, omdat de camera op te telefoon volgens hen vaker wordt gebruikt voor het maken van (dronken) selfies.
Bekijk alle foto's op : http://alsoshotoniphone6.tumblr.com
Bekijk alle foto’s op : http://alsoshotoniphone6.tumblr.com

Voor hun campagne plukten de heren zo maar wat foto’s van het internet. Aan The Bold Italic vertelt het duo over hun beweegredenen: ‘De advertenties voor de iPhone 6 hangen door heel San Francisco, we zien ze elke dag. Voor de campagne heeft Apple de mooiste foto’s geselecteerd. We bedachten dat mensen echter niet altijd mooie foto’s maken met hun telefoon. Het leek ons leuk om deze andere, niet zo mooie foto’s te laten zien. We werken allebei in de reclamewereld en we vinden het leuk om af en toe een beetje spot te drijven met onze branche. Zondag hebben we de advertenties opgehangen, op plaatsen waar je ook de echte reclameposters kunt vinden.” Inmiddels zijn alle posters van ‘Also Shot on iPhone 6’ weggehaald.
Bron: www.citylab.com, www.thebolditalic.com
Bekijk alle foto's op : http://alsoshotoniphone6.tumblr.com
Bekijk alle foto’s op : http://alsoshotoniphone6.tumblr.com