terug

Gratis webinar van Photo31 met: Anaïs López

Anaïs López (1981) is documentair fotograaf en verhalenverteller die op dit moment beeldbepalend is voor de Nederlandse fotografie en video. Ze studeerde in 2006 af aan de Koninklijke Kunstacademie in Den Haag en deed een tweejarige Masters aan de Kunstacademie St.Joost in Breda, waar ze onderzoek deed naar narratieve structuren en documentaire strategieën.

© Anaïs LópezHaar fotografie is meer een middel dan een doel op zich. Ze combineert foto’s met bewegend beeld en storytelling en ze werkt vaak samen met experts uit andere disciplines. Met The Migrant won Anaïs de Zilveren Camera Award 2018 voor Storytelling. Het Nederlands Fotomuseum presenteert t/m 22 december 2020 het project De Migrant. Na de vertoning bij het Nederlands Fotomuseum reist de tentoonstelling naar Singapore, Indonesië, Engeland en Myanmar, en brengt Anaïs López het verhaal terug naar de plekken waar het zich afspeelt.

Photo31 ontmoet haar in het Nederlands Fotomuseum waar Robert Theunissen haar alles vraagt over haar werk, achtergrond en de tentoonstelling. Het webinar is gratis.

Webinar op 2 december 2020

 

Programma:

  1. Link voor inloggen via e-mail / Eventbrite uiterlijk om 19:00 uur
  2. Webinar open voor inloggen vanaf 19:45 uur
  3. Aanvang Webinar om 20:00 uur
  4. Einde uiterlijk 21:30

Tijdens het Webinar is er ruimte voor vragen aan Anaïs via de chatfunctie.

Wees er snel bij en meld je aan! 

Deelname is gratis.

https://www.photo020.nl/agenda/anais-lopez/