terug

ColorEdge CS2410: Grafische monitor voor beginners in de creatieve sector

De ColorEdge CS2410 biedt een instap in de serie grafische monitoren van EIZO. Deze 24-inch monitor is speciaal ontwikkeld voor mensen in de creatieve sector die werken in de sRGB-kleurruimte. Dankzij de 16-bits Look-Up Table, DUE voor een homogene beeldweergave over het gehele beeldoppervlak en de mogelijkheid voor snelle en eenvoudige hardwarekalibratie is de CS2410 een echte ColorEdge en dus een nauwkeurig en betrouwbaar instrument voor fotografen, digital artists en grafisch ontwerpers.

Grafische monitor met 100% sRGB-kleurruimtedekking

 

 

Zelfs als uitsluitend in de sRGB- kleurruimte wordt gewerkt, bieden traditionele office-monitoren niet de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid die fotografen of grafisch ontwerpers nodig hebben.

Voor een natuurgetrouwe weergave van het beeldbestand is een grafische monitor vereist. Met een resolutie van 1920 x 1200 pixels en een beeldverhouding van 16:10 biedt deze nieuwe instapmonitor van EIZO ook voor laptopgebruikers een aanzienlijke uitbreiding van hun desktop en ruimte voor paletten en bedieningselementen.

Volledige precisie „out of the box”.

Elke CS2410 wordt door EIZO in de fabriek gekalibreerd en nauwkeurig afgesteld. Daardoor is elke nieuwe ColorEdge direct klaar voor gebruik en kunt u meteen aan de slag om foto’s en video’s kleurecht te bewerken of grafische ontwerpen te maken. Dankzij de uitstekende homogeniteit door het samenspel van de 16-bits Look-Up Table en de Digital Uniformity Equalizer (DUE) kunnen zowel beginnende als meer ervaren gebruikers in de creatieve sector vertrouwen op de nauwkeurige beeldweergave van hun CS2410.

Eigenschappen

  • IPS-LCD, contrast 1000:1, helderheid 300 cd/m2
  • 100% sRGB-kleurruimtedekking
  • 16-bits LUT voor exacte hardwarekalibratie
  • DisplayPort-, DVI-D- en HDMI-ingang
  • USB-hub
  • Kalibratiesoftware ColorNavigator en kleurenmanagementsoftwareQuick Color Match beschikbaar als gratis download
  • Optionele lichtafschermkap CH2400 met magnetische bevestiging
  • Vijf jaar on-site garantieDe monitor is vanaf juli 2019 in de handel verkrijgbaar. De adviesprijs bedraagt 559,00 euro.

 

Over EIZO

EIZO, wat “beeld” in het Japans betekent, is een bedrijf in visuele technologie dat monitoroplossingen voor het hogere segment ontwikkelt en produceert. EIZO combineert hardware- en softwaretechnologieën met consulting, webhosting en andere services om klanten in uiteenlopende sectoren zoals de grafische sector, gaming, de medische sector, maritieme sector en luchtverkeersleiding, te helpen meer comfortabel, doeltreffend en creatief te werken. EIZO, met hoofdkantoor in Hakusan (Japan), heeft O&O-centra en fabrieken in Japan, China, Duitsland en de VS, en is in meer dan 80 landen vertegenwoordigd.

Website: eizo.nl