terug

Canon opent allereerste Redline Challenge

Canon Europe kondigt de introductie aan van de Redline Challenge: een gloednieuwe competitie voor de ambitieuze hobbyfotograaf om hun vaardigheden nog verder te vergroten, hun creativiteit uit te dagen en hun technische kennis te testen. Onder leiding van vlogger en fotograaf Kai Wong zullen een aantal inspirerende Canon Ambassadors professionele inzichten en tips en tricks delen om de ambitieuze hobbyfotograaf op weg te helpen bij elke Redline Challenge, met als eerste thema: Light in the Dark.

Canon Redline Challenge Shot by Canon Ambassador Lorenz Holder_1

Ambitieuze hobbyfotografen kunnen tijdens deze allereerste Redline Challenge hun vaardigheden in de praktijk brengen en de mogelijkheden verkennen van fotograferen bij weinig omgevingslicht en van de relatie tussen licht en schaduw, contrast en kleur. Deelnemers maken kans op een Canon-kit ter waarde van meer dan € 14.000 en op een unieke fotografie-mentorsessie met Lorenz Holder om hun creatieve vermogen te vergroten. Lorenz, internationaal gerenommeerd fotograaf en meervoudig Red Bull Illume winnaar, staat bekend om zijn frisse en dramatische stijl en zijn uitzonderlijke vermogen om het onverwachte vast te leggen – zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Hij is dan ook de aangewezen persoon om op te treden als jurylid en mentor.

In de bijlage kun je het volledige persbericht en bijbehorend beeldmateriaal terugvinden. Volg #RedlineChallenge op social media en doe mee aan Canon’s Redline Challenge via https://www.canon.nl/redline-challenge/.