terug

Bruidsfoto award 2015 bekend

bruidsfotoawardVoor het elfde jaar op rij organiseert Bruid & Bruidegom Magazine deze prestigieuze award. Bruidsfotografen uit binnen- en buitenland kunnen hun mooiste, ontroerendste en meest trendy bruidsfoto’s insturen in acht verschillende categorieën. Per categorie worden tien bruidsfoto’s genomineerd. Alle foto’s worden anoniem beoordeeld door een onafhankelijke, internationale vakjury.

Winnaars, eervolle vermeldingen en Overall Winnaar

Op 1 juni 2015 zijn de winnaars van de verkiezing Bruidsfoto Award 2015 bekend gemaakt. Tot 15 mei 2015 konden publiek en collega fotografen hun stem uitbrengen op hun favoriete foto’s in de acht verschillende categorieën. Elke categorie kent een publieks- en vakprijs winnaar. De foto met de meeste publieksstemmen wint bovendien de titel Overall Winnaar 2015. Voor het overzicht van alle winnaars en eervolle vermeldingen, klik hier.

Overall Winnaar 2015

Peter van der Lingen | Fine Art Weddings 

bruidsfoto
“Wat mij fascineert is het samenvallen van zoveel kostbare beeldmomenten in een trouwdag. De spontaniteit, de emotie, de lach, de traan en natuurlijk de kus”, aldus Peter van der Lingen.