terug

Bij nieuwe Canon Printers draait het om ‘connectiviteit’

PIXMA MG7750
PIXMA MG7750

Canon presenteert drie nieuwe All-in-One inkjet-printers in haar assortiment printers voor thuis. De PIXMA MG5750, MG6850 en MG7750 zijn ontworpen voor het kantoor aan huis en voor gebruik als personal printer. Bij deze nieuwe modellen draait het om de connectiviteit. Dankzij de combinatie van een verbeterde cloud- en Wi-Fi-functionaliteit met een nieuwe, hoogwaardige printtechnologie, kunnen foto’s en documenten makkelijk worden geprint en gedeeld.
De nieuwe modellen werken met een reeks apps en cloud services en bieden print-, kopieer- en scanfuncties. De printers zijn compatibel met Instagram en Slideshare, zodat gebruikers kunnen printen vanuit sociale netwerken en zakelijke diensten. Met PIXMA Cloud Link kunnen gebruikers vanaf het touchscreen van de printers toegang krijgen tot deze services en is niet langer een pc of ander ‘connected’ apparaat nodig.
Met de printers kan tevens naar cloud services, zoals GoogleDrive, Dropbox, Evernote en OneDrive worden gegaan om direct van daaruit te printen. Gescande documenten en foto’s zijn bovendien te uploaden naar Microsoft OneNote.
Printen op afstand
De printers worden geleverd met de Canon PIXMA Cloud Link Scan & Remote Print-functie. Deze stelt gebruikers in staat een document of foto met een printer te scannen en dit bestand via de cloud door een andere printer – op een andere locatie – te laten printen.
Direct printen
Dankzij Wi-Fi Direct maken slimme apparaten snel en gemakkelijk verbinding met de nieuwe PIXMA-modellen en worden print- en scantaken uitgevoerd zonder dat een internetverbinding of wachtwoord nodig is. Bij spoedopdrachten stelt de ingebouwde NFC-technologie van de MG7750 gebruikers in staat binnen enkele seconden te printen en te scannen via de Canon PRINT-app –  door met hun smartphone of tablet met ingeschakelde NFC-functie de printer aan te raken.
Zodra er verbinding is, kunnen zowel foto’s als documenten direct worden geprint. De nieuwe Canon-inkttechnologie zorgt voor een verbeterde kleurreproductie bij het printen van foto’s en documenten.
Hoge kwaliteit
Als vervanger van de PIXMA MG7550 heeft de nieuwe premium All-in-One MG7750 een compact, slank ontwerp en met zes inktcartridges produceert het resultaten van een hoge kwaliteit. Met de zes afzonderlijke inktcartridges produceert de MG7750 hoge kwaliteit prints met vloeiende gradaties en resoluties tot 9.600 dpi, zelfs bij monochroom printen.